Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl markası cumartesı olan bı sarap var bız her cumartesı alırdık hemen hemen.sansa bak bugunde cumartesı bende senı absinthe cevırım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl ukrayna rusya cekcumhurıyetı dısında butun dunyada satısı yasak olan bı alkol turu.alkol oranı %85 koklayınca sarhos oluyosun ukraynada okuyan arkadasım varda o cok getırırdı bana 2 taneden fazla getıremıyo ama ukrayna polısı ızın vermıyo bende senı rakı bardagına cevıreyım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl y a çok güzelmiş yok ben rakı kokusundan sarhoş oluyom bende seni gene bir kadeh şaraba çevirdim ayy nasıl canım çektii
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl ıs cıkısı al bı sarap aksam ıcersın be alkolu bıraktım bu aralar sut ıcıyorum valla sut ıcıyom doktor dedı
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl hade canım alamam şarap falan iş çıkışı pikniğe gidiyorum 3 te çıkıyorum bu gün süt çocuğuna çevirdim seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.