Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl hep yuniss olmak istemişimdir... gece yağan yağmura Gündüs yağan yağmura
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl pazar günü bizim balıkadamların dünya şampiyonası için çektikleri deniz altı fotoğraf sergisine gittim Gecem... çok güzel resimler vardı, daha önce görmediğim canlıların resimlerini gördüm ve imrendim onları yerinde görenlere... orada gördüm tavşan balığı vardı, kulakları aynı tavşan kulağı ben seni ona çevirdim...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl Çok tşk ederim Bütün bi hayalim tavşan balığı olmaktı zaten Keşke benimde fırsatım olsaydı o güzel resimleri görmeye
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl bunu hissetmiştim zati, sende potansiyel bi tavşan şirinliği var... oldu olacak ben seni deniz kirpisine de çevireyim
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl Bu göreve layık olmaya çalışacam aplacım Bende seni voltran yapam o zaman
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl ben tek başıma Voltran olamam ki gıı ekibimi de kat içine... bende seni midilli yaptım o zaman...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl Apla sen beni insani bişey yapsan Senin ekip voltran tarihini yok eder kanımca
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl Mesala prenses olabilir Ne bilim en azından layd falan da olabilir Mümkünse şatafatlı bişey olsun
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl işte leylacım yetişti imdadına madem seni miss worlde çevirdi bende o zaman ikiniside salyangoza çevireyim... çok şatafatlısından ama...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl tadını çıkartsaydı kız azcık ablacım ..şatafatlı olacaksa tamam ama sen başımızda olmazsan olmaz ki
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl Leylam sen best of the world ' dün fevkaledinde fevkindesin Aplacım seni de arı maya yaptım
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl deniz kızına çewirrim sardunya ablam hepimizi kotradan attığında rahat etsin die
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.