Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl eve de kahve makinesi mi sokulurmuş)) sen ne güne duruyorsun, bir de geleneksel cezve
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl nihayet yaşayan biri varmış buralarda.. tırın altında kalan tırtıla
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl bende senın avatara baktımda ne yapıyın pek kestıremedım belkıde kafam yerınde degıl o yuzden kestıremedım bende senı sımdı ıctıgım alkole jack danıels e cevırım
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl ben orda bir kurt adamla savaşıyom.. siz korkmayın diye kurt adamı koymadım.. fıskiye ol bakem yol ortasında
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl ama senın avatar kurt adamdan daha korkunc zeynep senı beyzbol sopasına cevırım
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl zeynep senı beyzbol sopasına cevırım bende jön seni telefon kulubesine
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl ama senın avatar kurt adamdan daha korkunc zeynep senı beyzbol sopasına cevırım geyşa olda gör bakalım.. zeynep sen zati böcüktün halada böcüksün üzgünüm
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl hem murti san daa tam büyücü olamadın bakem sen temizlikçi kıza çevirmen için önce jönü kum saatine çevirmen lazım :D
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl evet haklısın ama önce ufaktan başlayalım büyük şeylere cevireyim derken işi batırmayalım çalışmalara devam ediyorum ben sinek , böcekle başlıyacağım bu işlere
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl evet haklısın ama önce ufaktan başlayalım büyük şeylere cevireyim derken işi batırmayalım çalışmalara devam ediyorum ben sinek , böcekle başlıyacağım bu işlere evet sen nasıl istersen o zaman ben seni horoza çevireyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.