Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl tır soforune bendende çok ii tır şöforü olur hani çekilin yoldan düüttt düttttt zeyynepp geliyoooo mahkeme tokmağına
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl üstekini neye cevirdiğim önemli değil ama önce büyücü olmak lazım galiba büyücü olunca çevircem
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl üstekini neye cevirdiğim önemli değil ama önce büyücü olmak lazım galiba büyücü olunca çevircem o zaman önce seni büyücüye çevireyim bende
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl yaşasın sonunda bende büyücü oldum amam dikkat daha acemiyim yanlışlıkla seni prenses yerine kurbağaya çevirmeyeyim
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl iyi öğret madem valla sevinirim öğretirsen öğrenince yaparım prenses
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl nasıl yapcaz onu okus pokus kırkdokuz elli o çevir arıya beni sokmasın sıkın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl bak şimdi dicenki: hokus pokus kahvesis osus insanus arialus jönuıos artmıa sonra jön arı olcak dene bakalım
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl bu hangi dil çözemedim tazmanyacamı ? tamam denicem ama uzak dur biraz sonra birimizi sokarsa gece gece Acil e gitmeyelim dimi hokuz tokuss kahve sususs insan arıyoruss jön'ün kafasını attırmasus oldumu bak bakalım
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl gayret var olcak sanırım ama çok çalışman gerekiyooo çookkk...... :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.