Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl valla beşiktaşı çevirdik zaten c.tesi akşamı..... ben seni beşiktaşın başkanı yapiimde şu tiganayı kov....
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl biri sedoşu öpsün kendini uyuyan güzel sanıyo baksanıza şuna....
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl kelebek öpücüğü işe yarar mı anaaa yaradı yok ya o erbay değel
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl ona da bi butterfly kiss, bakalım sonuçş neye benziycek istersen uyuyan güzel olarak kalsın
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl yav imitasyon kelebek sende ne maharetler varmıs....en iyisi sedoş böle kalsın....
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl imitasyon kelebek miii? sedoşu ceviriyorum oyle kalmıycak ahaaa cevirdimm
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl hayır yanlışlıkla taurus u öpmüşsün o taurus mu gerçekten, e iyi madem kurbiş halinden daha guzel bu kalsın onu cevirmim... erbaya kızgınım zaten onu tekrar kurbağaya cevircem ahan da erbay kaçma gel burayaaaaa
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl yav sen beni kurbagaya cevirdin bişi demedik biz seni imitasyon kelebeğe çevirdik kızdın hemen....git oynamıyom...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl yav sen beni kurbagaya cevirdin bişi demedik biz seni imitasyon kelebeğe çevirdik kızdın hemen....git oynamıyom... ehehe ama ben seni önce yakışıklıya cevirmiştim yaranamadık erbay: konuşmaaa benle ben sana küstüm küstümmmm
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl latif doğan'a çevirirdim.... :lol: çok güzel küstüm diyosun...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl yanlış anladın küstümü ben degil sen diyosun bi daha bak.. ben seni latif doğana cevirdim asıl
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl erbay: konuşmaaa benle ben sana küstüm küstümmmm aaaa latif abi senin gözler yakını göremiyo galiba...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl aaaa latif abi senin gözler yakını göremiyo galiba... gözlerinin bebeğine noldu erbay erbay: yedim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.