Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Sevdiğin için dökülen göz yaşı benim için dünyalara bedel . Ben asla dayanamam göz yaşına Ben de seni ay ışığına çevirirdim o zaman...
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl ha kaydırdığın yıldızların yerine seni yıldıza çeviriyorum AYSUM'A
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl alaaddinin sihirli lambasına heralde böle yazılıyo şekerim; dile benden ne dilersen diyo sana bizim cin
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl aaa ciddimii o zman beni bi zahmet istanbula ışınlasın tatile gitmek istemiyommmm da adsl ara kablosuna biraz önce koparttımda..
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl aaa ciddimii o zman beni bi zahmet istanbula ışınlasın tatile gitmek istemiyommmm da adsl ara kablosuna biraz önce koparttımda.. nasıl becerdin gıs onu..
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl aaa ciddimii o zman beni bi zahmet istanbula ışınlasın tatile gitmek istemiyommmm da adsl ara kablosuna biraz önce koparttımda.. saniye farkıyla kaçırdın tatlım bizimki güzel bi kıs cin gördü onun peşinden gitti malesef dileğini gerçekleştiremicess..üsgünüm
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl tühhhh netcem ben şimdi ayy.. hamster a çok sewerim ben onları yaa
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl hamster a çok sewerim ben onları yaa aman diyim çevirme de sevme de , tamam çok şirinler de ben halimden çok memnunum ben senii... küçücük bi kediye çevirdim gel pisi pisi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.