Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl klavyenin n tuşuna çevirirdim zor basılıyorda ... yaw yaş pasta ya çeviriyim mi seni... sabahtan beri bi pasta yapacam bi türlü tutturamadım...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl yaw yaş pasta ya çeviriyim mi seni... sabahtan beri bi pasta yapacam bi türlü tutturamadım... benden nefis ve güzel olan herşey çok müthiş olur çevir bakemmm
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl benden nefis ve güzel olan herşey çok müthiş olur çevir bakemmm çevirdim gitti.... .... forumdakilerede vereyim bari bi dilim....
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl ben de seni yanında limonataya çevireyim o zaman ayyy tühhh en önemli şeyi unuttuk...bana mum lazımdı bide yaw..... neyse....
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl neyse deyip geçmemek lazım taurus ne güne duruyor hay aklınla bin yaşa..... .... dedem gel bakim buraya...bak sana ne süprizimiz var....
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl Hanım göbeğine... patron olarak çalıştığı iş yerindeki bi işçiye çevirirdim...
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Unut onu..Yarıdan itibaren daha sıcak olacakmış.. Serin bi akşama çevirirdim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.