Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl "mısırekmeğine çevirirdim.. " ne güzel .. severim mısırekmeğini.. seni yuvarlak ekmeğe (somon ekmeği) çevireyimmi sayman abi..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl yav habu saatte konuşmayun yav muhlama falan... diyet programına çeviriyom sizi...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl o ne abla.. ama farketmez sen istediğine göre güzeldir yapda yiyek hadi... (kriptex'e ) sayman abiyi geçenlerde paulayla yaptığımız kahvaltıya çevirirdim...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Ya sen nasıl karadenizlisin bakim.. Kaygana bir çeşit krep ama sebzeli..Çok güzel olur..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl ben öyle burjuva şeylerden anlamam krep falan... seni cumura çeviriyom ve gidiyom....
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl ben öyle burjuva şeylerden anlamam krep falan... seni cumura çeviriyom ve gidiyom.... ömürsün sen..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Erbayı bulup sormak gerek..Bişey attı ortaya ve kaçtı..Bulunca sorucam..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl bütün topicleri gezmişsin yav bugün herkesi kurbağaya çeviriyom
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl bende seni kurbağa öpecek prensese ööhhgggggggg kolay gelsin işin zor valla...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl hakikaten iğğğğ yani, prensesleri hiç sevmem ben seni samuraya çeviriyim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl ben zaten sardunyayım dallarımı kırsalarda yeşeren... seni karpuza çevirdim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl sanada iyilik yaramıyor aaaaa seni elektrik direğine çeviriyom..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.