Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Sen buna kızmışsıııın..Ama ortadan kestim bu sefer baksana.. nasılda anladı hemen... neyse imza senin......laf aramızda bence güzel ve anormal olmayan bir resim...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl gandalf nee? orlanda bloom o kendini jack barrowa çevirmiş zaten .... bana halt etmek düşer....
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl saksıya çevirirdim. ben vazgeçtim fesleğenden..... serdar ortaça çevirdim seniii... yaşasın kötülük...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl ooooooooooollllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi bir yavrucak olmanı sağlardım
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl ooooooooooollllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi bir yavrucak olmanı sağlardım bak işte bu çook zor... seni sıkı bi serdar hayranına çavirirdim....hadi bakalım beterin beteri var...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl bak işte bu çook zor... seni sıkı bi serdar hayranına çavirirdim....hadi bakalım beterin beteri var... o kolay canım onu hallederiz. bende seni erkeğe çevirirdim.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl o kolay canım onu hallederiz. bende seni erkeğe çevirirdim. yaw kız olduğumuda nerden çıkardın...erkekler serdar ortaç hayranı olamaz mı.... yook yook sen olduğun gibi kalsan daha iyi olacak..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl yaw kız olduğumuda nerden çıkardın...erkekler serdar ortaç hayranı olamaz mı.... yook yook sen olduğun gibi kalsan daha iyi olacak.. bak nasıl istediğime getirdim seni.eferin sana.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl bak nasıl istediğime getirdim seni.eferin sana. ısırganotu...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl sabah çayına çevireyim, demli olsun çook iyi olurdu valla ...ben şekersiz içerim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.