Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl kadehe çevirirdim en çok kullandığım 2 özel şey beim için birincisi(şarah şişesi)
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl yukarıdaki şuh tipli kadına çeviriridim kahve ye çevireyim senii....hem falda bakarız..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl ütü masasına çevirirdim..şöyle fiyakalı olanından.............................
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Sen gel,ben seni bir kovboya çeviremde,Kızılderili neymiş göresin...
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl kovboya ... yaw manidar ALLAHtan büyücü değilim yoksa elimden kurtulamazdın
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl uyy uşağum benda sağa kiyamam ama tanı örümcek adama çevirdimm
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl sarı 7 ye çevirirdim bi türlü gelmedi pazar günü bu taş bana....
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl sarı 7 ye çevirirdim bi türlü gelmedi pazar günü bu taş bana.... uyy uşağum oriyami kaldun sen dahaa söz atacağum sağa isteduğun taşlariii
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl yenilgiyi hiç hazmedemem yav... seni künefeye çeviriyom caım çekti yav....
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl wayy demek künefe heee sende süt ol kaynatayım seni , hazımsızlığın geçer belkii
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl wayy demek künefe heee sende süt ol kaynatayım seni , hazımsızlığın geçer belkii nie abla künefeyi sevmiyonmu yoksam... tan abi bende seni ali nazik kebabına çeviriyom afiyet olsun...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.