Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Ben büyücüye çevirirdim karşılıklı büyüleşirdik saolasın büyücü olduktan sonra ben de seni böcüğe çevirir 1 milyon insanın olduğu bi alana salıverirdim
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Ben seni insan olmayan bi yere salardım o daha eğlenceli olur yapamazsın ki yapamazsın kiii okusss pokusss!! sen artık bi böcüksünnn
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Sende kendini öyle teselli et anlıyorum seni Seni ünlü birine çevireyim de kafadan atmış olma bare
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Ünsüz olduğumu ne biliyosun ki Ünlüyüm de de kafanı kırayım yalançıya bak
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl Balığa çevirirdim. Balığım öldü başın sağ olsun... (benimde muhabbet kuşum öldüü;ben de çook üzüldüm ) biraz neşelen diye seni neşeli birine çevirirdim...olur mu???(ayrıca ben yokken geldin galiba,geçte olsa hoşgeldinn )
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl sigara paketine çevirirdim(son zamanlarda ynımdan ayırmadığım tek şey)
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl ana erbay ve gull ıkısıde yemek düşkünü... ıkı orta bı sade haydı bana müsade
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl yukarıdakini böcük ilacına çevirirdim bizim ev sivrisinek dolu..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.