Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl sigarya; sigaram bitti paramda yok; ev sahibine yarın görünmeyim bari
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl paraya cevirsem sizi ev sahibine nasıl vereceksiniz şimdiden telefon edin paranın yerini söyleyin cevirdikten sonra oraya koyayım alsın
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl renaldoya çevıreyım..ne yapayım arkadaşı bişelere çevırcemde daha yenı kızar mızar alimallah
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl renaldoya çevıreyım..ne yapayım arkadaşı bişelere çevırcemde daha yenı kızar mızar alimallah neden kızayım adı üstünde oyun bir üstümde yazan arkadaşı colaya cevirsem olurmuki cok sıcak hava malum Antalya...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl olmaz o bikere helvaya dönüşecek; senide buza çevireyimde biraz serinle
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl ben seni neşeli bişeye çevireyim ki şu avatarındaki kara bulutlar dağılsın
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl neden kızayım adı üstünde oyun bir üstümde yazan arkadaşı colaya cevirsem olurmuki cok sıcak hava malum Antalya... ee ben uyarmıştım.aha çevırdım
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl nerde kapayacaksın oglağı. elma ya çeviririm. Fesat!Sanada bi depik..
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl musakkaya da bayılırım yani.... acıktın galiba.. üsttekini ise nal a çevirirdim:D
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl ben senii................neye çewircemii bulamadımm yaa en iiisii sen oldugn gibi kal böyle dha güselsiiinn :D
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl teşekkür ettim ama ben senin gözünü maviye çevirecem yinede; bakalım mavi nasıl duruyor.
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl bilmemkine yakışırmı acep?? ben seni karpuza çewirirdim sonrada bi güsel oturup yerdimm :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.