Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ALACAKARANLIK EFSANESİ: TUTULMA

1006241204581006240737173.jpg

Yönetmen: David Slade

Yapımcı: Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt

Senaryo: Melissa Rosenberg

Roman: Stephenie Meyer

Müzik: Howard Shore

Oyuncular: Kristen Steward, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Yapım yılı, Ülke: 2010, ABD

Gösterim Tarihi: 30 Haziran 2010-07-04

Konusu:

James’in intikamını almak isteyen Victoria Bella’nın peşindedir. Volturiler de Bella'nın vampir olmasında kararlıdır. Fakat Edward Bella’nın insan kalmasını istemektedir. Jacob, Bella’ya aşık olmuştur, Bella ise Edward ile Jacob’ın arasında kalmıştır. Jacob’ın Bella’ya duyduğu aşk, Vampirleri ve kurt adamları bir araya getirecektir.

Serinin birinci filmi olan Alacakaranlık’ı çok sevmiş, ikinci filmi olan Yeni Ay’da biraz hayal kırıklığına uğramıştım. Tutulma’yı ise en az Alacakaranlık kadar sevdim ve eminim ki Şafak Vakti bundan bile güzel olacaktır. Şimdi dört gözle Şafak Vakti’ni bekliyorum. Bu arada Şafak Vakti iki bölüm halinde sinemaya uyarlanacakmış ve 18 Kasım 2011’de vizyona girecekmiş.

Ayrıca İkinci bölümün sonlarına doğru filme dahil olan Victoria karakterini canlandıran Rachelle Lefevre takvimine uymaması nedeniyle Tutulma’da yerini Bryce Dallas Howard isimli şahane bir yaratığa bırakmış ki çok da iyi yapmış. Kitapta bahsedilen Victoria ile filmdeki Victoria birebir örtüşmüş. smile.gif

Bir de Yenidoğanların lideri olan Riley rolünü üstlenen Xavier Samuel’den de bahsetmeden geçemeyeceğim tabii ki… Tanrım, o nasıl bir güzelliktir, o nasıl dudaklardır öyle!

FRAGMANI İÇİN:

http://www.dailymotion.com/video/xcjf5u_the-twilight-saga-eclipse-trailer_shortfilms

Gönderi tarihi:

Açıkçasııı çok ama çok daha büyük beklentilerle gitmiştim güzel bir kitaptı hani. Kitabı okurken kafamda kurduklarımı tutturabilmişler ucundan fakat anladım ki ;

bu film beni gerçek olduğuna ne yaparsa yapsın inandıramayacak asla bir Harry Potter olamayacak benim için her zaman nedense bir boşluğu olduğunu düşündüğüm bir film bir türlü ne Edward ne de Bella var diyemiyorum ama her zaman bir Harry Potter uzaklarda bir yerlerde Hogwarts var benim için. 2 bölüm yapılmasınıda daha fazla paraya bağlıyorum isterlerse gayet 2 saate sığacak bir kitap düşüncelerime göre..İlk okuduğumda değişikti şuan beni etkilemek için birbirlerini parçalayıp ateşe vermekten fazlasına ihtiyaçları var. Nedense vampir ve kurtadam bana bir sihirli dünya havası vermeyi beceremedi .. 5/10 veriyorum -_-:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.