Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 15 yıl Hu huu orda biri varmi sesimi duyarmi ?!! bana yardim edermi kendi yapmis oldugumuz videoyu nasil yukleyebiliyoruz buraya
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 15 yıl Galiba youtube yada herhangi bir video sitesine yüklüyorsun ondan sonra o linkle buraya gelip videonu paylaşıyorsun...
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 15 yıl Yazar himm youtube dus diyorsun yani bir youtube dusmeyen bendim bende duseyim tam olsun baska alternativ secenek yokmu huuu kime diyorum benn alooo
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 15 yıl himm youtube dus diyorsun yani bir youtube dusmeyen bendim bende duseyim tam olsun baska alternativ secenek yokmu huuu kime diyorum benn alooo Youtube'a düşmen şart değil başka bi siteyede düşebilirsin... benim aklıma başka yol gelmiyor yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2010 15 yıl hahahha ben 125 sene oldu hala yüklüyemiyorum videoyuu bırakıyorum sağaolsunlar abiler ablalar düzeltiyoo yalnız sen yapmış olduğun videoyu sormuşsun ben onun için bi 125 sene daha beklememliyim daha elin videosunu yükleyemiyorum niyseee eefeemmm laf olsun diye konuya girdim
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2011 14 yıl Yükledi..biz yük kamyonuyuz..yüklendik..şimdi yoldayız.. :D :D :D :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.