Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 ALLAH'îm bana da şöyle tosun gibi evlat ver...şuna bak yaa yerim ben onu... şapkasını ters çevirmiş ALLAH'a yalvarıyor dişleri daha çıkmamış çukulatayı ne yapıyor onun o tombiş yanaklarını ısırasım geliyor büyümüşde küçülmüş oda ne isteyeceğini biliyor.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 natalia bu senmisin... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Hee sayman benim küçüklüğüm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Bunu arıodum Yukarı çıksın da herkes görsün Alıntı
Φ cadiprenses Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ben seni yerim yaaa ne tatlı şeysin sen öle allahım inş. bizede böle çocuklar nasip eder... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ben seni yerim yaaa ne tatlı şeysin sen öle allahım inş. bizede böle çocuklar nasip eder... Amin Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 cok guzel .... buyudukce istekler imkansızlasıyor mu ne Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ayyyy yerim ben onu çok tatlı yaaa allah herkese şirin mi şirin tatlı mı tatlı böyle çocuklar nasip etsin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Çok şekermiş Nazar değdirmeyin len çocuaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.