Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 15 yıl Türkiye´nin bölücüleri Dincileri Normal vatandaslari Avrupa´da Nasil da oluyor oranin Milliyetcisi olabiliyor ? Bunu her ortam da gözlemlemek mümkün.. Gerci bizler bizlerin göcmenini kücümseriz neden bu kadar milliyetciler bizden cok Türk milliyetcisi diye !!! Girit´li deriz. bosnak deriz bir seyler deriz iste? Ama kendimiz de ki boslugu hic görmeyiz, bu bosluk nedir diye kimbilir bu bosluktan olsa gerek gerek ekonomi gerek doguda ki feodal yapi birde bu bosluk ne dersiniz... Tabii Avrupa´da bu durum ilk degil.. Dünya kupasi örnegini verecegimden sirf bunu baglamayalim ama su anda gündem bu ve bu durum senenin iki ayi ni aliyor düsünün bunun elemeleri var Avrupa kupasi ayagi var evet sirf bu iki ikilemden iyi bir zaman cikarma.. Neden bu kadar iyi isleniyor tepeden asagiya siyasetcisinden futboldan bir uzak kisiye kadar.. Evet buralarda yasayan bilir bütün radyolar bütün basin 2010 on dünya kupasini isliyor gece ve gündüz 24 saat inanilmayacak sekilde gündemde tutuluyor hem eglence alaninda hem isi satasma siyasete dökme bir cok degerlendirmeye icine alarak bu isleme sokmak ne oluyor.. Evet turnava da kaldiklari müddetce inanilmayacak bir eglence savasi ayni zaman da cidi ve okadar da ciddi sekilde durus sergilemeleri zamani öyle bir kullanma evet bu kullanma Milliyetciligi tavan yaptirarak yapilmasi.. Bundan bizler nasil faydalaniyoruz.. Evet burda tanigimiz bir takim bölücü arkadaslarimiz hepsinin arabasinda balkonun da alman bayraklari eksik olmuyor en basta onlar önde gidiyor.. Neden.. Simdi bakalim heryer su anda karnaval alanina dönmüs evlerinin yanina cadirlar kurulmus bütün piknik alanlari büyük sehirlerin meydanlari büyük ekranlarda maci bekliyor nehirlerin karsilikli kenarlari ayni sekilde her daim maclari bekliyor. Inanin her arabanin üzerinde bir bayrak en az.. Simdi bizlerde bekliyoruz uzaga gitmeyecegim uzak ta dedigim sehir merkezine birazdan asagiya inecegim evimizin biraz ilerisinde kurulan cadira girecegim tabiii bira lar beni bekliyor sirf bira mi? tabii eglencesi muhabbeti de güzel oluyor birde sevilen birisi olursan deyme tadina. Düsünüyorum bayraklimi gitsem bayraksiz mi bizim bölücüleri bayagi kiskanir oldum !!!
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 15 yıl Yazar Düzeltme zamanim yok hemen bayragi aliyor asagiya iniyorum tabii bayragin rengini söylemeyecegim görüsmek üzere ??? Hoscakalin.
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 15 yıl Düzeltme zamanim yok hemen bayragi aliyor asagiya iniyorum tabii bayragin rengini söylemeyecegim görüsmek üzere ??? Hoscakalin. Almanlar marş söylerken bizim Mesut, bütün medyanın dediği gibi TÜRK MESUT (Türkiyeli demiyorlar) içinden dua ediyormuş. Hazır açılmışken bir de şunu sorayım, birkaç gün önce TV de sormuşlardı; Ermeniler kimleri katletti? Doğu da Kürt asıllılar olduğuna göre onların katledilmesi gerekmez mi? Ama hiçbir kitap öyle yazmıyor, katledilenlerin TÜRK OĞLU TÜRK olduğunu yazıyor.
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 15 yıl Yazilan baslikta ve daha sonraki yorumda konunun bolucu dincilerler alakasini anlamis degilim yani sirf laf olsun torba dolsun diye acilmis baslik alakasini kendileri anladiysa lutfedip aciklasinlarda bizde kendilerine hak verelim .. Ayrica Y.yilmaz doguda sadece kurtlerin yasadigini iddia eden kim bugune kadar ben ne bu forumda nede herhangi bir yerde doguda sirf kurtlerin yasadigini iddia eden birisini duymadim gormedim bilmiyorum, ozaman sizin degisinizle karadenizdede sirf ponduslar ve lazlar yasamakta egede rumlar yasamakta.. Ya allan severseniz elle tutulur gozle gorulur bir sey yazinda bizde size hak verelim ama bu sizin yazdiklariniza kargalar gulmekten yanlizca aglarlar.
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2010 15 yıl Yazar Yazilan baslikta ve daha sonraki yorumda konunun bolucu dincilerler alakasini anlamis degilim yani sirf laf olsun torba dolsun diye acilmis baslik alakasini kendileri anladiysa lutfedip aciklasinlarda bizde kendilerine hak verelim .. Ayrica Y.yilmaz doguda sadece kurtlerin yasadigini iddia eden kim bugune kadar ben ne bu forumda nede herhangi bir yerde doguda sirf kurtlerin yasadigini iddia eden birisini duymadim gormedim bilmiyorum, ozaman sizin degisinizle karadenizdede sirf ponduslar ve lazlar yasamakta egede rumlar yasamakta.. Ya allan severseniz elle tutulur gozle gorulur bir sey yazinda bizde size hak verelim ama bu sizin yazdiklariniza kargalar gulmekten yanlizca aglarlar. Aslinda Türkiye´ye uyum yasasi cikarilmali ki herkesin biraz bu ülkede ayaklari yere deysin.. Yazimda anlasilmayacak birsey yok.. Almanya hic bir zaman bir göcmeni Almanya´ya ait oldugunu kabul etmez ve halki da o hissi vermez ve hic bir göcmen kendini oraya ait oldugunu hissedemez hissettirmezler... Hissetmeyenler den bir kac örnek verelim italyan göcmeni olsun ispanya göcmeni olsun portekiz göcmeni olsun isterse fransiz göcmeni isterse ingiliz olsun.. Hissedenler sadece yukarda belirtigim bu takim demek istedim !!! Birde bu takimin devami, bu hissettirmeyenleri kendi kaymakamlari kendi valileri gibi sürekli diyarbakirda agirlarlar oralarda dizlerinin dibinde koklasma faslina girerler.. Yaz Sayin MonDieu bizde senden birseyler ögrenelim... Örnegin Ev almak isteyen orda yerlesik Türklere neden engeller cikarirlar Türk oldumu neden ev kredisi vermezler ufakdan bir örnek neden. Ve kalkicam böyle toplumun bayragini yagcilik olsun diye bayraginla sokaga inicem öyle mi.. Minaresini izin vermeyenlerin onlarin kilifina girecegim.. HA giderim maci izlerim birami da icerim eglenirim bir Türk gibi.. Bir italyan nasil burda dogmus büyümüsse ve daima italyan gibi yasiyorsa O onuru bende yasarim. Kalkip ta sokaklar da Almanya Almanya diye kendi mi yirtmam.. iste o yirtanlari burda ki göcmen italyanlar göcmen yugoslavlar ve digerleri nasil onlara saskinlikla bakiyorsa benimde gözüm var kisadan buraya aktardim fena mi yaptik burda olup bitenleri biraz gözler önüne serdik fena mi ettik.. Arkadas.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.