Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl birgün hepimiz öleceğiz sonra yeni neslilin gençleri bu yazılarımızı görecek diyecekler atalarımız çok ilkelmiş bu ne ya forumlar falan diyecek adımız internet fosiline çıkacak
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl sevdiklerimden önce ölmek istiyorumda düşününce anneme,babama kıyamıyorum
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl seccade başında...allah ın huzurunda.....fatiha suresini okurken...ölmek isterim..allah herkese öle ölümler nasip etsin..değil mi arkadaşlar??
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl tabiiki kelime-i Şahadet getirerek.. Allah herkese imanlı ölüm versin...Amin diyin bakem
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl tabiiki kelime-i Şahadet getirerek.. Allah herkese imanlı ölüm versin...Amin diyin bakem Aminnnn inşallah
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz de öyle dirilirsiniz!!!!
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl tabiiki kelime-i Şahadet getirerek.. Allah herkese imanlı ölüm versin...Amin diyin bakem Kesinlikle katılıyorum arkadasım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(herkese nasip etsin ALLAH)
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl "ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm diyerek ölmek isterdim " ooo-romantik takılıyoruz...
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl olum her aklına geldıgınde ah edıp vah edıp ınleme bu halınle tanrıyı ıncıtmıs olacaksın ecel kapını caldıgı zaman evı telasa verme o geldıgı zaman sen gıtmıs olacaksın inanclarım ugruna bır dava yolunda olmek ısterdım vay Ahmet Kaya... Eyvah, eyvah, Sakaryam, sana mı düştü bu yük? Bu dâva hor, bu dâva öksüz, bu dâva büyük!.. Ne ağır imtihandır, başındaki, Sakarya! Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya?
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl nasılmı ölmek isterdik Sevdigimle beraber vayssss biras Eski Türk Flimlerine Döndü beeea
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl ben ölmek istemeyyom..... Niceleri geldi neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler, Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenlerde hep senin gibiydiler...... ÖMER HAYYAM
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl *Abeyy.. -Ben seni takib ediyom dum.. -Sen epey gittin-gittin..Dönüyon ya!.. -Tecrübi'li abem benim.. -Yeni Fanım!..
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl ben çok feci bi şekilde ölmek isterdim.. :( ben çok kötü biriyim... ya uff yine ağlamaya başladım yaaa:(
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl ölmeden önce olabildiğine görmeliyim dünyayı kucaklamalıyım hissetmeliyim rüzgarı düşüşü ölümü sonu başlangıcı binlerce metre yüksekten rüzgarla arama girecek hiçbir kumaş olmadan serbestçe düşmeliyim kollarımı açıp son bir kez doya doya bakmalıyım dünyaya deniz olmalı altımda masmavi berrak yaramaz dalgaların oynaştığı üstünde hınzırca bir sonsuzluktan ayrılıp başka bir sonsuzluğun kucağına düşmeliyim umarsızca düşünmeden sadece hissederek en ilkel duygularla maviye olan aşkla sonsuzmuş gibi gelen birkaç saniyede biten inanılmaz hızlı hiç bitmeyecekmiş gibi yavaş bir film karesi seyredercesine rahat gerçeğin hızla yaklaşması kadar keskin ve bütün gücümle denizi kucakladığımda hissedilemeyecek kadar kısa biranlık korkunç acıdan sonra bitmeli bedenim çarpmanın şiddetiyle parçalanan bedenim ruhumla ayrılmalı o boş bir kabuk gibi aşağıya giderken ruhum artık hissetmediği acının ne olduğunu kavramaya çalışmalı sonra denize kurban verilmiş tüm deniz çocuklarıyla birlikte balıkçılar savaşçılar kurbanlar kendi gelenler yaramaz korsanlar hep birlikte ortak aşkımız denizde onun kutsallığında sonsuzluğun ne anlama geldiğini öğrenmeliyiz
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl ecelimle, kimseye muhtaç olmadan,yatağa düşmeden, aklım fikrim yerindeyken,imanlı Kur'ANLI,ACI ÇEKMEDEN.....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl SEhit olarak ölmek Bunu Cok İSTİYORUM İNŞALLAH SEHİT OLARAK OLURUM AMİN DEYİN KARDESLER
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl Besmele çekerek ölmek isterdim başka bir şey demiyorum ALLAH ta herkeze nasip eder inşallah
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl öncelikle harika bir konu... Kimsenin başımda ağlamayacağını bilerek ölmek isterdim... Ölümden korkum yok arkada bırakacaklarım olmasa....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.