Φ nicomedias Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “Karar Kimin” adlı büyük ilgi gören oyununu İstanbul izleyicisiyle buluşturdu. İngiltere’de sahnelendiği dönem kapalı gişe oynanan Karar Kimin, Brian Clark tarafından yazıldı ve Şakir Gürzümar tarafından sahnelendi. Sahnelendiğinden beri büyük ilgi gören ve görmeye devam eden Karar Kimin İstanbul Şehir Tiyatroları Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde 21 Mart saat 20.30’da “İstanbul galasını gerçekleştirdi. Ken Harrison Güzel Sanatlar Okulunda öğretmendi ve aynı zamanda heykeltıraşlık yapıyordu.Onun hayatı geçirdiği trafik kazasıyla tamamen değişmişti.Boyundan aşağısı tamamen felç kalan Ken, artık sadece hastane odasındaki yatağında yatıyordu.Hayatı bir anda sadece yatmaktan, ilaç almaktan,cihazlara bağlı yaşamaktan ve hastane personeliyle konuşmaktan ibaret oluvermişti.Bir daha eski hayatına dönebilir miydi? Bunun için doktorları bir mucize bekliyorlardı.Kendisi için yaşamak ve yaşamamak arasında bir fark görmemeye başlayan Ken hayatı için kendi kararını vermişti. O artık yaşamak istemiyordu.. Ancak kendi hayatıyla ilgili kararı verebilecek miydi? Karar Kimin adlı oyununda; Serhat Tutumluer, Eylem Tanrıver, Zeynep Özan, Tarık Keskiner, Esra Ronabar, Engin Benli,Selda Serçin, Barış Falay, Melih Düzenli, Erdem Irmak, Mustafa Arpacıoğlu, Aydın Sigalı , Ahmet Yaşar Özveri ve Havva Serimer rol alıyor. Oyunun dekor tasarımı Efter Tunç’a, kostüm tasarımı Ebru Aklar’a, ışık tasarımı Yakup Çartık’a ait. NOT:ben Kocaeli'de izlemiştimm bu oyunu izlemeye gelenler oyundan çok Aliye dizisinde oynayan müco mu tam bilmiyorum yani Barış Falay'ı izlemeye gelmişlerdi..tiyatro da cep telefonları o kadar çok çalmıştıki sonunda Barış Falay oyun sırasında seyircilere dönerek ellerini kaldırdı ve "yeter artık" tarzında bir hareket yapmıştı yani adamı bile bezdirmişlerdiii...Ama oyun harikaydı. Dilerim sizler daha güzel bir ortamda izlersiniz..eee nede olsa istanbul, bir farkı olurr herhalde.... BÜTÜN TİYATROSEVERLERİN 27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ KUTLU OLSUN. Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 FERHAN ŞENSOY telefon çalma olayıyla FİŞNE PAHÇESU oyununda çok güzel dalgasını geçmişti sahnede oyun esnasında oyuncuların cebi çalıyo ve oyuncular"pardon çok özür dilerim " deyip oyundan bağımsız konuşuyorlar zaten FERHAN ŞENSOY küstah seyirciye nasıl davranacağını iyi biliyor SAHİBİNDEN SATILIK İKNCİ EL ORTA OYUNU nda da tiyatro izlenim oranıyla ilgili bi yakınmada bulunmuştu onun oyundan kopup seyirciye laf atışları çok zekicedir bi günde yalınayak sokrates i izliyoruz kadının biri (seyirci) genco erkal ın sesini bastırmaya çalışıyodu Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ahh ahh tiyatrolar buraya gelse ve gidebilsek de telefonlar çalsa ben razıyım Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ahh ahh tiyatrolar buraya gelse ve gidebilsek de telefonlar çalsa ben razıyım journalist nerede yaşıyorsunda tiyatroya bu denli hasret kaldın Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Karadeniz Ereğlisindeyim...çok nadir geliyolarlar...gidebildiklerime gidiyorum ama Ferhan Şensoy 2 defa geldi gidemedim.kötü zamanlama ayrıca bilet fiyatları İstanbul'a göre değişiyor azda olsa...ama ne bilim istanbulda Şehir Tiyatroları sanırım 5 Ytl gibi bişimiş.7 gün Tv izlemek yerine hafta 1 kere tiyatroya gitmek yeter gibi geliyo bana. Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ferhan şensoy un ortaoyuncular sahnessinde bilet fiyatları yere göre 30 ,15 ytl ama değer ya tiyatro bende de başlı başına bir tutku sorgulamadığım neden seviyorum demeden sadece sevdiğim bişey Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Değmez demiyorum ki ama her insanın bi yaşantısı girdileri çıktıları vardır...engelliler bölümünde yazdığım gibi Gazetede çalışmaya başlayacağım aylardan beri sigara parasına çalışıyorum.işlerimiz yolunda giderse buraya gelmesini kim bekler ? basar giderim İstanbula...bi kaç ay önce bilirsiniz Türkiye de 16 yeni üniversite kurulması kararlaştırıldı ama Ereğli resmen ağzını açtı baktı öyle...en azından öğrenciler getirirdi yada onların oyunları olurdu izlerdik...kardeş türkülerin hayranıyım istanbulda konserlerine gitmeye niyetledim 40 YTL idi fiyatları ama ünilere gittikleri zaman taş çatlasa 10 YTL oluyor...işte üni olmuş olsa giderdik etkinlikllere falan... Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 sen benim değer meğer deyip ahkam kestiğime bakma tiyatroya gidebilmek için mumla aydınlatıyoruz evi bu arada senin üniversite? Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Endüstri Meslek Lisesi Motor bölümü mezunuyum ne ünisi ya sen ? Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 gocca adam utanmıyo benlen alay geçsin Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 valla tesfiye elektronik falan desen lafı hiç uzatmıycaktımya bölümünde alaycı bi hava var hem meslek lisesi mezunuysan ne gazeteciliğinden bahsediyorsun kardeşim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 oy oy oy topic e bak hareketlenmiş kel alaka gidiyo...hareketlenmenin sebebi belli gerçi topicmixer var burda... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ne alayı be arkadaşım ? herkes anasının karnından mesleğiyle doğmadı ya ? Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 tabi haklısın yıllarca bize 12 sene lise ardından ekmek kapısı üniversite sonra bir sınav dizisi daha ve en sonunda tutarsa bi meslek diye öğretildi tabi ben zincirden şaşmadım(!) başlık sahibi kızmasın ÇEVİREN: NUVİT ÖZDOĞRU YÖNETMEN: ŞAKİR GÜRZUMAR DEKOR : EFTER TUNÇ KOSTÜM : EBRU AKLAR IŞIK : YAKUP ÇARTIK MÜZİK : Deep Purple,Anouar Brahem 1. ASİSTAN :Serhat Güzel KEN HARISSON : Serhat Tutumluer BAŞ HEMŞİRE : Eylem Tanrıver KAY SADLER : Zeynep Özan JOHN : Tarık Keskiner Dr. CLARE SCOTT : Esra Ronabar Dr. MICHAEL EMERSON : Engin Benli Mrs. BOYLE : Selda Serçin PHILIP HILL : Barış Falay Dr. PAUL TRAVERS : Melih Düzenli Dr. BARR : Erdem Irmak ANDREV EDEN : Mustafa Arpacıoğlu Mr. MILLHONSE : Aydın Sigalı PETER KERSHAW : A. Yaşar Özveri valla oyunu izlemediğim için kişisel görüş yazamıyorum netten bulduğum özetide başlık sahibi kullandığından almadım bu eşleştirmede iyidir Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 başka birşey bulsaydın çok araştıryosun sen belli.Eylem'i yolluyim sana onla konuş o sana özetler ... Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ne demeye çalışılmış hiç anlamadım sen de özetleyebilirsin Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 noluyo ya ben niye hiçbirşeyi anlayamıyorum bugün ok ne demek ya eylem ne ne konuşması özetlenecek olan ne Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 bugün mü anlayamıyosun sadece boşver hiçbirinin anlamı yok .. system of a down. Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 nicomedias kim senin şu sevgilin ya söyle bulup getiriyim nerde olursa sende rahatla bizde rahatlayalım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 şu ok byee kadar uyuz olduğum kelime yok yaw...ne güzel tamamımız var sewimli sıcak hoşçakalımız varken neymiş onlar Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 koş getir Nikaragua da .....senin rahatlaman için bi formül var bir ara yollarım reçeteni. Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 şu ok byee kadar uyuz olduğum kelime yok yaw...ne güzel tamamımız var sewimli sıcak hoşçakalımız varken neymiş onlar Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 şu ok byee kadar uyuz olduğum kelime yok yaw...ne güzel tamamımız var sewimli sıcak hoşçakalımız varken neymiş onlar Domo Arigato Gozai Maşita ok bye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.