Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 Benden bir komplo teorisi... Mesela bugün küresel güçler, Türkiye’deki çıkar ortaklarının konumlarında bir değişikliğe gidiyorlar. 11 Eylül tertibini El Kaide üzerine yıkmışlar ve Bin Ladin’i hedef göstererek, kendi deyimleriyle “Haçlı Seferini” başlatmışlardı. O günlerde Müslümanların tepkilerini frenlemek için ise, Milli Görüşün “dönek” olarak adlandırdığı Tayyip Erdoğan ve AKP’den yararlandılar. Anlaşılan bundan sonra BOP’un yeni aşamasını uygularken, bahane olarak Tayyip Erdoğan’ı “molla rejiminin” temsilcisi olarak gösterip, Müslümanları yönlendirmek için de, F.Gülen’den yararlanacaklar diye düşünüyorum... Ne dersiniz?... Saygılar... DİPNOT... Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 Benden bir komplo teorisi... Mesela bugün küresel güçler, Türkiye’deki çıkar ortaklarının konumlarında bir değişikliğe gidiyorlar. 11 Eylül tertibini El Kaide üzerine yıkmışlar ve Bin Ladin’i hedef göstererek, kendi deyimleriyle “Haçlı Seferini” başlatmışlardı. O günlerde Müslümanların tepkilerini frenlemek için ise, Milli Görüşün “dönek” olarak adlandırdığı Tayyip Erdoğan ve AKP’den yararlandılar. Anlaşılan bundan sonra BOP’un yeni aşamasını uygularken, bahane olarak Tayyip Erdoğan’ı “molla rejiminin” temsilcisi olarak gösterip, Müslümanları yönlendirmek için de, F.Gülen’den yararlanacaklar diye düşünüyorum... Ne dersiniz?... Saygılar... DİPNOT... Bugün habertürk de, Irak işgalinden sonra Ortadoğu da boşluk oluştu, bunu doldurabilecek iki ülke vardı, Türkiye ile İran; Türkiye İran ın önünü kesmek için bu tavrı takındı dendi. BM yaptırım kararı aldı, Türkiye de BM üyesi olduğuna göre bu karara uymak zorunda, o halde niye karara karşı oy kullandı? Şimdiye kadar sıfır dış politika yürüten hükümet bu kez akıllı bir politika mı yürüttü? Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2010 Son günlerde yaşanan gelişmeleri, ABD'nin akapeyi iktidardan düşürmek için mi, yoksa iktidarını güçlendirmek için mi kotardığı doğrusu şüpheli... HT den Yiğit Bulut akepenin düşürülmek istenmesinden çok endişe duymuş olmalı ki akapeye komplo var diye veryansın ediyor. Adama derler ki getiren aynı zamanda götürür de, getirirken niye bağırmıyordunuz? Bence ise ABD akapeyi bir kez daha iktidar yapmak istiyor, tüm bu olanlar akapeye tepki oylarını yönlendirmek, akapeyi birkez daha kurtarmak için. En iyi ihtimalle ABD ikili oynuyor. Bu hareketler akapeyi güçlendirirse güçlendirir, olmazsa yerine yeni atı hazırlıyor. Hangisi olursa ABD nin işine gelir. Ola ki tayyip yıkılırsa alternatifi hazır, yıkılmazsa zaten durmak yok, yola devam... Sigara yasağını kaldırma girişimini anayasa mahkemesinin kabul etmesi de komplonun bir parçası bence. İktidarın marifeti olmayan, tüm dünyada gelişen ve Türkiye'de de ister istemez yankı bulan bu hareketin baltalanması, akapeye müthiş puan getirir. Herkes akapeyi bir kere daha kurtarmak için elbirliği ediyor. Çünkü sigara içenlerin bile yasağı desteklediğini biliyoruz. Bu bakımdan yasağı kaldırmak akepeyi müthiş biçimde haklı pozisyonuna getirir. Şahsen benim bile dış eğilimlerin yansıması olduğu, akapenin marifeti olmadığı halde, hükümetin tek olumlu icraatı olarak gördüğüm bir bu sigara yasağı var. Sırf bu yüzden ben bile akapeye destek çıkarım. Çünkü ilkem, doğruya doğru'dur. Akape bir tek bu konuda haklı, iyi bir icraat yaptı. Doğruyu da desteklemek boynumun borcudur. Diğer yandan ben bir komplo teorisi daha ortaya atacağım: Komplo teorisi değil mi, atarım! Texas'ın ABD den bağımsızlık istediği ve bu uğurda örgüt kuran McLaren ve adamlarının müebbet hapis yattıkları biliniyor. Öte yandan Texas halkında bağımsızlık isteyenlerin oranının anketlerde %35 i bulduğu ifade ediliyor. Sakın bu Meksika körfezindeki petrol sızıntısı bu eğilimi cezalandırmak ve Texas'ı vurmak için kasıtlı yapılmasın? Bir petrol platformu fırtınalara dayanacak güçte yapılır ve insanoğlunun yeryüzünde yaptığı en sağlam yapılardandır. Bir televizyon parodisinde masaya dökülen kahve için şirket yöneticilerinin aldığı saçma sapan önlemleri canlandıran bir skeç petrol sızıntısının önlenemeyişini şiddetli bir ironi ile eleştirmişti. Gerçi Meksika körfezinde sadece Texas'ın kıyısının bulunmaması bu teoriyi biraz zayıflatıyor. Fakat kurunun yanında yaş da yanar, üstelik belki Lousianna, Alabama ve Florida'nın da aklına şeytan bir şeyler getiriyordur? Görünen o ki ekonomik zarar çok büyük. Kıyılarda turizm, emlak bitik durumda... Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2010 benim teorimi DÜNYAYI YÖNETEN DERİN DÜNYA DEVLETİ başlığı altında anlatıyorum ve benim söylediğim teori bir gerçektir.dünya üzerinde evreni yöneten sistem oyunlar oynamaktadır ve bu sistemin başındada allah vardır. Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2010 benim teorimi DÜNYAYI YÖNETEN DERİN DÜNYA DEVLETİ başlığı altında anlatıyorum ve benim söylediğim teori bir gerçektir.dünya üzerinde evreni yöneten sistem oyunlar oynamaktadır ve bu sistemin başındada allah vardır. ŞAHNAKŞİBEKTAŞİVELİ SİVAS OLAYLARINI YORUMLUYOR: ((bize göre suçlular,işçi partisi ve aydınlık dergisi veya gazetesidir? çünki bu elim hadise öncesi aydınlık gazetesi,salman rüştünün **şeytan ayetleri** konusunu gündemde tartışıyordu? aziz nesinde selman rüştünün avukatlığını yapıyordu? ve o sıralar aşırı dinci örgütler bunu takibe aldılar? nereye gitse adım adım takip ediyorlardı? ne yazık ki,olay geldi geldi **biz hak muhammed ali diyenlerdeniz?** diyen pirsultanın anma toplantısında patlak verdi? bu olaydan pirsultanabdalkültürderneğininde suçu vardır? bakın aziz nesin kurana dil uzatmakla kalmıyor bizim telli kuran dediğimiz mübarek enstrümanımız sazada dil uzatıyor? ve sazımız için diyor ki:buda ayağımıza fazla dolanmaya başladı? veya benzeri birşey söylüyor? alevi kardeşlerim 1960'larda diyanet şöyle diyordu:alevilik sönmüştür? ve doğuperinçekde şunu diyordu:alevilik osmanlı döneminde bir partiydi osmanlı yıkıldıktan sonra bu partiye gerek kalmamıştır? yani diyanetin dediği ile perinçeğin sözü arasında ne fark var? hem 2 temmuz sonrası aydınlık gazetesi bir yazı dizisi başlattı başlığı şu:atatürkün elyazmasıyla @llah ve peygamber? yada şöyle dese nasıl olurdu ey aleviler:atatürkün elyazısıyla @llah,muhammed ve ali? bu hoşunuza gidermiydi? bir ara bakırköy özgürlük meydanından geçiyordum şu ileri dergisi ve türksol elemanları bir stant açmışlar ve irticayla mücadele edeceğiz diyorlardı? bende sordum bir delikanlıya? bakın dedim aleviler cemevi yaptırıyorlar ve orda şöyle sloganlar var duvarlarında YA ALLAH YA MUHAMMED YA ALİ ne diyorsun dedim buda sence irticamı el cevap:evet buda irticadır zamanı gelince bunlarıda halledeceğiz? anladın mı alevi kardeşim? ben bir dedebaba olarak ben bir şerif ve seyyid olarak bunları diyorum şimdi sen benimi dinleyeceksin yoksa turan dursunun ilhan arselin ve doğu perinçeğin uzun soluklu vesvesesi olan diyalektik materyalist sosyalist komünist ideolojisini veya ajitesini mi dinleyeceksin? benim pirsultanım varken che guevaraya ihtiyacım yokmu diyeceksin? NE DİYECEKSİN HELE DE BAKİYİM ) Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2010 şahynakşibendibektaşiveli kim ve bu yazıda ne demek istiyor onu anlamadım anlatırsan sevineceğim. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2010 Bir yol kazası olur da akape iktidarı kaybeder, ya da gücü üslendiği taşeronluğu yapamayacak kadar azalırsa diye yerine yedekleme yapılmıştır. Gizli servislerden ve onlara yardım yataklık edenlerden başka hiç kimsenin bir genel başkana gizli kameralı tuzak kurup onu yerinden etme ve anında yerine başka birini geçirme gücü yoktur. Dersim konusunda ağzının içinden konuşan, bizzat Atatürk'ün planlayıp yürüttüğü bu operasyonu savunamayan, genel aftan bahsedebilen, açılımı asıl biz planlamıştık diyen, kafasına kasket geçirip Clinton'un karşısında el pençe divan duranlara öykünenlerin siyasete getirebileceği ancak yeni taşeronluk projeleridir, başka bir şey değil. Türkiye'ye Hak ve Eşitlik, sözü söz, eylemi eylem, yaptığı söylediği ortada lider gerek... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.