Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl len olim +18 'i görünce bende bişiy sandım.....allah iyiliğini versin deli.....
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl sazannnnnnnnnnnnnnnnnnnn efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl ya girimi girmiyemi diye dusundum merakta etim fistiklari Allahim bu ne
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Yazar ya girimi girmiyemi diye dusundum merakta etim fistiklari Allahim bu ne zuhahaaaa bu sene sazan mevsimi erken açıldı....
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl walla ben "aaa ayıp öyle şeyy burasıı ailecek te oturabilecek bir forum" diye yazacaktımm sen zatenn fıstık muhabbeti yapıyomuşsun yoksa ben kız varmış güzel fıstıklar varmış diye girmedim
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Heveslendim okadar fıstık istiyorum ben..beğenirsem avatarıma da koyarım..
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl ehehe... valla ben direk azizil( ) açardı böyle bir başlıkta erbay açmış olamaz diye girdim...
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl ehehe... valla ben direk azizil( ) açardı böyle bir başlıkta erbay açmış olamaz diye girdim... ne oluyo be, ben sapıkmıyım
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Ya öyle kardeşim! ya bişey yapsam adım çıksa neyse, iftira resmen ya! Ama intikamım acı olcak!
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl fıstık güzeldir çok yersen gaz yaparr daha fazlası naz yaparr daha çok yersen bağımlılık yapar.........
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl aman sen istediğini sölen ister şaka ister ciddi beni bilen bilio
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl ay ne bozuluyosun beyaaa fıstık konusunda biraz bilgi yazammm 1- Ülkemiz öncelikle antepfıstığı gen merkezlerinden birisi ve dünya çapında çok önemli bir konuma sahip.. 2- Antepfıstığı ağaç olarak dioik bir bitki..yani erkek çiçekle dişi çiçekler farklı ağaçlar üzerinde bulunuyor..üretimi engelleyen en önemli sorunlardan birisisidir tozlanma problemi..çünkü tozlanmamış=döllenmemiş meyveler boş (=fıs) kalmakta ve bu da verime çok olumsuz etki etmektedir.. devamı sonra...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.