Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Yüreğim Taştı Yine *****Hatırlıyor musun ilk tanışmamızı, çok ilginç bulmuştum adını. İlk defa duyuyordum. Ama şimdi kafamı çevirdiğim her yerde, kulaklarımda ismin. *****Kimdin sen, nasıl böyle apansız giriverdin hayatıma. Çocuk masumiyetinde yüreğin, yalan bilmez gözlerin, içimi ısıtan gülüşün … Bilirsin, ben hep hayrandım sana. Doğru ve mantık denilince ilk sen gelirdin aklıma. Boşuna BAY MANTIK demezdim tüm keçilerimi toplattığında başıma. *****Niye, niye bu kadar iyi olmak zorundaydın ki, az kahrımı çekmedin. Çocuktum o zamanlar. Şefkat ve hoşgörüyle sardın yaralarımı. An oldu, bunalıp-gittin. Ama hiçbir gidişin son olmadı. En fazla 3-4 gün dayanabilirdik ayrı kalmaya. Ben gittim kaç defa, dönmeyeceğim naralarıyla. Anlamıştık sonunda birbirimiz olmadan yapamayacağımızı. *****Sevdik, hem de delice. Bu büyük dostluğun aşka dönüşmesi korkuttu önceleri. Kendimize bile itiraf edemedik. İsyan edince yürekler, sonradan döküldü dillerimizden sözcükler birer birer. Aşk diye bir şey varsa yeryüzünde, yaşadık! *****Uzun sürmedi bu büyük aşkı taşımak. Ağır geldi ikimize de. Hayatla olan tüm bağlarımızı koparıp, her şeyi bizden ibaret görmüştük. Zarar vermeye başladık kendimize. Haklıydın; sen hayatın ortasında, bense henüz başındaydım. Yine bendim her zamanki gibi ilk düşündüğün. Oysa benim için vazgeçmiştin geleceğinden. Pişmanlık mı, hala içimde … *****Bir gece hıçkırıklarımız karışırken birbirine, veda ettik. Sevgi sözcüklerinin arasında eziliyordu ayrılık. Hatırlıyorsun değil mi, gökyüzü de ağladı o gece. *****Şimdi yoksun. Haykırsam duyar mısın sesimi. Ağlasam yine hisseder mi yüreğin, arar mısın üzülme diye? Yoksun işte, seni benden daha çok seven aldı. Mekanın Cennet olsun. Dualarım seninle. Aklın kalmasın bende. Verdiğim sözü tutuyorum. Ayaktayım hala Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.