Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sarıgül, parti kuracağı tarihi açıkladı

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, parti kuruyor.

TDH lideri Mustafa Sarıgül, düzenlediği basın toplantısında, ''Türkiye'nin önüne yepyeni bir alternatif koyuyoruz. 26 Haziran 2010 tarihinde 'Bismillah' diyerek partimizi kuruyoruz. 26 Haziran Türkiye Cumhuriyeti için yeni bir dönüşüm noktası olacaktır. 26 Hazirandan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. 26 Hazirandan sonra Ankara'daki oyunları bozacağız'' dedi.

(haberturk.com)

Parti kurmak iyidir hoştur da oy verecek birileri de gerekmiyor mu?

Sarıgül! Hadi canım işine yaa.

Gönderi tarihi:

Baykal'ın gitmesine Sarıgül'den fazla üzülen birisi olacağını sanmıyorum. Zira Baykal'a karşı olmak dışında ben Sarıgül adına başka bir şey göremedim. Varlığının bir anlamı kalmadı adamın bir "siyasi" özne olarak.

Gönderi tarihi:

Acaba diyorum, F.Gülen at değiştiriyor da bu sinyal Sarıgül e mi geldi?

Gönderi tarihi:

"Ben yarime gül demem gülün ömrü az olur" :)

F. Gülen kendini kullananlar kadar değil, ama kullandığı kişilerden daha zekidir. Öyle yanlış atlara oynamaz.

Gönderi tarihi:

"Ben yarime gül demem gülün ömrü az olur" :)

F. Gülen kendini kullananlar kadar değil, ama kullandığı kişilerden daha zekidir. Öyle yanlış atlara oynamaz.

Ne yani, bizim ata mı oynadı demek istiyorsunuz?

Gönderi tarihi:

Ne yani, bizim ata mı oynadı demek istiyorsunuz?

Bilemiyorum, zamanla anlarız. Oynadıysa eğer, umarım oynadığı at göründüğü kadar uysal çıkmaz, çiftesi pek olur. :D Bazen uysal atın çiftesinden korkmak gerektiğini ifade ederler. Hani bir zaman da atın biri öyle yapmıştı! Yani o bildiğimiz, gerçek bir attı! Kahraman bir at! :lol:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sarıgül parti kurmaktan vazgeçti

Türkiye Değişim Hareketi'nin partileşme süreci başlamadan bitti.

Hareketi başlatan ve 26 Haziran'da partiyi kuracaklarını bildiren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Halkımızın sesine kulak veriyor ve Türkiye Değişim Partisi'ni kurmuyoruz" dedi.

İstanbul'da basın toplantısı düzenleyen Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlığındaki CHP'nin bir umut rüzgarı yarattığını belirterek, "Yurttaşlarımız CHP'deki değişime bir fırsat tanımak istiyor. Biz de her zaman olduğu gibi yine yurttaşlarımızın sesini dinliyoruz. Ve toplumdaki bu rüzgara fırsat vermek gerektiğini düşünüyoruz. Bu koşullarda halkımızın sesine kulak veriyor ve Türkiye Değişim Partisini kurmuyoruz" diye konuştu.

Sarıgül, düzenlediği basın toplantısında aldıkları kararı şu sözlerle açıkladı:

"Türkiye bir deneme tahtası değildir. Gençlerimizin şehit olmasına daha fazla seyirci kalamayız. Yurdumuzda değişim zorunludur. Türkiye Değişim Hareketi olarak uzun zamandır mücadele ediyoruz. Tarihi görevi üstlendik. Şimdi ülkemizin önünü açmak için yeni bir adım atmak zorundayız. Sorumluluğumuz gereği akan Mehmetçiğin kanını durdurmak, siyasetteki değişim rüzgarlarına fırsat vermek için fedakarlık yapma günüdür. Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığındaki CHP umut estirdi. Yurttaşlarımız CHP'ye fırsat tanımak istiyor. Biz her zaman olduğu gibi yurttaşlarımızın sesini dinliyoruz, bu rüzgara fırsat vermek gerektiğini TDH olarak düşünüyoruz. Gönüllülerimizin sesine kulak veriyoruz. Yıllardır büyük bir özenle büyüttüğümüz partimizi kurmayı doğru bulmuyoruz."

(haberturk.com)

Çok idealist adamsın Sarıgül. Bir başlık açtım senin için; ama onun bile açılmasıyla kapanması bir oldu.

Gönderi tarihi:

Sayın Sarıgül ün çalışkanlığına kimsenin birşey söyleyebileceğini sanmıyorum. İktidarı ve F.Gülen i hiç eleştirmemesi bende bir soru işaretiydi. Parti kurmaktan vaz geçmesi dediği gibi CHP ye fırsat tanımaksa ben önceki düşüncelerimden dolayı Sayın Sarıgül den özür dilerim. Yeterli desteği bulamadığı için ise zararın neresinden dönersen kardır dediği için de tebrik ederim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.