Φ canugur Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2005 Her hangi birinizi incittiysem özür dilerim. Isigin sönmeyesice Nefis bir kullanim, gercekten cok iyiydi. Bir sey daha kazandim, söyler dururum artik bunu.... Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2005 (düzenlenmiş) taam taam bu son oLsun:) sonuç oLarak, gerçek a$kta sex oLur. taam yaw aradıım cevap da buydu. aLaturca:) du bist schöner wenn du hinuntust beruhigen nehmen Sie sorge.. Tschüs.. Bir defalık olabilir ama gelecek sefere ya mesajlarınızı olduğu gibi Türkçe postalayın yada yabancı dilde bir ekleme yapıyorsanız lütfen o eklemeyi Türkçeye çevirerek diğer kullanıcılarında anlamasını sağlayınız. Buranın Halka açık forum olduğunu unutmayınız. Teşekkürler. Tarih: 22 Haziran , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Evet, ask ile sex arasinda ciddi bir sorun var ki ona nedense hic deginmedik. bu konuda cidden düsncelerinizi merak ediyorum. Söylemek istedigim, her ask tek basina yasanir. Her iki tarafin da ayni siddette biri birine asik oldugu görülmese de müthis sevdikleri ayri bir gercektir. Sevgi ile aski; her ne kadar ilintili olsalarda, ayirarak söylüyorum. Askta taraflardan biri sürekli geride, digeri ise sevilnenin üzerine varacak kadar siril siklam asiktir. taraflarin asklari asla ayni siddetde yogun degildir. Mitlaka biri baskin durumdadir. Bu ille de erkek anlaminda degil, bazen kadin deli gibi asik olur, erkek geride durur. Geri durdukca karsi tarafin tutkusu ve aski artar. Ta ki asik olunan kisi bir gün bikip kacincaya kadar dahi sürebirlir.Tabi ki tersi de düsünülebilir. Kuramsal olarak bunu bildigim halde her iki durumu da yasadim. Gercekten seven icin zor oldugu kadar sevilen icin de cok zor katlanmak. 1-asik taraf sürekli yitirme korkusuyla tedirgin, yüksek ates icinde.uykusuz, sürekli asiginin cevresinde pervane. Üstelik alingan, asiri hassas.vb yogun duygular.Sex asik insan icin cennetten calinmis saatler gibi degerlidir. 2-Asik olunan taraf ise kendinden emin, yitirme korkusu olmadigi icin asiri ilgiden bikmis olarak, seveni sürekli üzer. Sex asiri sevilen taraf icin is adeta iskence gibi de olabilmektedir. Her iki tarafin henüz dengeli bir sevi kuramadiklari belli. Ama kurulmuyor ki. Mutlaka birinden biri isi azitiyor, deli gibi seviyor, digeri de kacacak delik ariyor. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 ah evet biLmez miyim. Aşık olunan kişi bi süre sonra bunalıyor, (hele bu kişi erkekse daha çabuk bunalıyor.. erkekler çok ilgiden çabuk bunalırmı$) kar$ısındaki ki$iden soğuyor. dediklerinize harfiyen katılıyorum.. Hatta öle bi noktaya varıo ki, aşık olan kişi aşık olunan kişinin yanına gittiğinde, "nie geldin? çağırdımı sanmıyorum" bile diyebiliyor. Üstte belirttiğim, erkekler çok ilgiden çabuk bunalırmı$ sözüne dayanarak, yoğun a$kın sadece kızLara has olduğunu söliyebilirim. Kızlar genelde yoğun ilgiden bunalmaz ve karşılık verirler, karşılık görünce de erkek aşırı bi tutkuyla üstüne düşme gereği duymaz.. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 hee bu "kızlar karşılık verir" dediğim de yanlış anlaşılmasın. "o zaman pLatonik aşklar olmazdı" dicek bazıları. ben karşılıklı aşklardan bahsediorum. Yani kız çıktıı çocuun ilgisine karşılık verir, erkek de üstüne düşmeye gerek duymaz. diye düşünüyorum.. bu sölediklerim tüm kızlar için geçerli deil tabii.. genelde diorum.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Evet, kizlarin; ilgiden kolay kolay bikmadigi dogrudur. Katiliyorum. Ama kiz, yeterince sevmiyorsa, erkegin asiri ilgisi ona baskici gelmez mi sizce. Yani bikmaz mi kiz? erkek sirilsiklam asik, onsuz yapamiyor filan. Kiz ha bir arayip, davetli davetsiz mantar gibi her yerde elinde bir cicek ile önünde bitiyor. Kiz buna ramen bikmaz mi. Bence seviyorsa bile yorulabilir kiz. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 valla o da mümkün. çok muhabbet tez ayrıLık getirir die boşuna dememi$ atalarımız. insan a$ık oLunca i$ine, arkada$Larına, evine, aiLesine eskiden gösterdiği önemi yine göstermeLi bence. a$kını ne kadar severse sevsin, hayatında iLk ona yer verdiğinde bi süre sora kendi hayatını ya$ayamayacaktır. bundan da herkes sıkıLır. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Demek ki bir askta insan, dönüsebiliyor. Baskalasabiliyor. Kendisi olmayi unutup karsisindakiyle özdeslesip, bu duyguyu yaratici ve yapici alanda kullanacagina, ilgisiz kaldiginda bitip tükenip meyhane köselerine siginip kaptal asik rolüne bürünmek, insanin kendisine saygiyi yokettigi gibi sevdiginin karsisinda da düsürebilyor. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 zaten bi insan dier insanı ki$iLiği için sever. ama o sevilen ki$i kendini a$ka çok kaptırırsa ki$iLiğinden oLur. bu da, seven ki$iyi ondan soğutur. artık a$k deiLdir bu, hastaLık / tutku / kara sevda dır.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Bravo, gönülden katiliyorum. ASK INSANI YÜCELTMELIDIR. DÜSÜRMELI DEGIL. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 teşekkür ederim. ben de size katıLıyorum. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Bir askin nasil özgür olmasi gerektigi üzerinde cok kisa bir dizemi yaziyorum Gelecek misin diye sormuyorum Ama eger gelirsen, Beni de getir yaninda. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 hmm... çok güzeLmiş.. siz mi yazdınız? Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 yalnizliklar neler yazdirmiyor ki.... Düssel bir sevgili icin yazdim. en iyisi bazen bu galiba. Ama platonik olmadigi gibi gercek de degil..... Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2005 evet, sanırım.. benim şiirlerimde hep yaLnızLığa isyan hakim.. meseLa.. everyone has a darLing (herkesin bir sevgiLisi var) why don't I have one? (neden benim yok?) they say Livin is Loving ( onlar, yaşamanın sevmek olduğunu söylüyorlar.) why doesnt anyone Love me? (beni neden kimse sevmiyor?) ******** you're Loved as much as you Love (sevdiğin kadar seviLirsin.) that's what a poet said to me (bunu bana bir şair söyledi) a life that doesnt have Love is empty ( içinde aşk olmayan hayat boştur) that's what everyone made me see (herkesin bana gösterdiği bu) ********* going as much as I wanna go (gitmek istediğim kadar gidiyorum) without knowin where I'LL be (nerede olacağımı bilmeden) I'm tryin to memorize everything I see (gördüğüm her şeyi hafızama yerleştirmeye çaLışıyorum) but I know I wont find the Love, no no (ama aşkı buLamayacağımı biLiyorum, hayır hayır) ingilizceyi çok sevdiğim için bu şiiri ingilizce yazmıştım.. keşke ben de hayaLi bi sevgiLiye fLn şiir yazabiLsem.. ama işte sevgiLi nedir biLmeden hayaL de edemiyorum ki... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 Eger bir sevgiliniz yoksa, ya yanlis yapiyorsunuz, ya da yasiniz kücük (saka ha aldirmayin) Iki laf ediyoruz surada di mi hakkinizda hic bir sey bilmedigim icin, böyle oluyor bazen yazismalar siirler nefisti ayrica.... Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 ha yok nie alınayım sanırım yaşım küçük. yanlış yapıyo da olabilirim, çünkü sevdim mi biraz abartıyorum galiba. onla dolu oluyorum, hep onu düşünüyorum, yani hayatımı yaşıyamıyorum. biraz sıkıyo olabilirim. ama napim doya doya sevmek istiyorum. ama şu an bana katlanabilcek biri yok biraz özel bi soru olcak belki ama, sizin aşık olduğunuz biri var mı? çok duygusal ve romantiksiniz anladığım kadarıyla, sizin gibi bi beyin peşinde de bi sürü bayan vardır diye tahmin ediyorum şiir için teşekkürler, sizinki de nefis.. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2005 hmm bu arada, ben de sizin hakkınızda bi şey biLmiyorum Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Insan sürekli sevmeyince insanlasamiyor ki sevgili forum arkadasim. Bunu yasamin icinde kendiliginden anliyorsunuz. Birilerini seviyor, sonunda cesitli nedenlerle ayrilabiliyorsunuz. Bu sürekli yasanan insan olaylaridir. Tüm birliktelikler insan secimi olduguna göre, ayrilmalar da insana özgüdür. Kimi yipratir, kimi üzer, ama yasam sürer. Sonra bir digerini, seviyorsunuz. Sevdiginiz yoksa benim gibi ariyorsunuz, bulmak amacini bazen yitirip, dünyayi paylasabiliyorsunuz.. Böyle iste...Bundan güzel bir sey olabilir mi. sevmek. Iste sevme duygusu, insanlara yanasma, onlardaki güzelligi yakalayip ortak olma, paylasma hissi beni tanri kavramindan hep uzalastirmistir. Bu nedenle hic isinamamisimdir tanri kavramina. Birazdan Sydney de bir cinarin altinda hafif serinlikte, gitarimla bi kac Türk parcasi calip sabahin alaca karanliginda biraz daha yalnizligimi yasayacagim, hepsi o kadar diyebilirim Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 evet sevmek gerçekten çok güzel. ama ben kimi sevdiysem ya çıktıı vardı ya da beni istemedi. kendime güvenim o kadar azaldı ki.. kendimi hiçbi işe yaramaz, kimsenin sevmeyeceği, kapalı bi kutu gibi düşünüyorum. beni anlayan sadece yazdığım şiirler.. ve dinlediğim, "beni kimse sevmiyo" temalı şarkılar.. sydney mi? siz avustralyada mısınız? ciddi mi? yoksa şaka fln mı yapıyosunuz? ben de 1 temmuzda, altınoluk taraflarındaki anneannemin yazLığına gitçem işte. tenis fln oynıycam. duvarla oynıycam artık rakibim olcak biri bile yok yaa aslında ne kadar ufak bi şe di mi. teniste rakibim yok diye üzülüyorum. ama bu ufak şeyler hep bana yalnızlığımı hatırlatıyor.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Okyanuslarin ötesinde bir ülkenizin oldugunu düsünmek, oradan birisi ile yanindaymis gibi konusabilmek insanin yalnizligina ne denli yarari olur bilemiyorum. Cennette yalnizlik nasilsa, benimki de öyle............. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 size ufak bi sır veriim mi. sizinle konuşmaya başladığımdan beri yalnızlığım azaldı. ve bu yalnızlığımın biraz da olsa azalması, rüyalarıma kadar girdi bu gece gördüüm rüyada ikimiz de aynı anda onLine mışız şimdiki gibi, hep böle konuşup duruyormuşuz. hiç türkiyeye gelmiycek misiniz? eşiniz de sizin yanınızda mı yoksa o türkiyede mi? Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Insandan insana akip giden o deger, o iletisim, dostluk, sevgi, adina ne derseniz; o seyin farkina varmak, yasadigini anlamaya baslamaktir bence. Tesekürler... özelinize bir mail attim Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 hıı evet gördüm ben de size cvp yazdım Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2005 Bence sexe ewet. Cünkü askin tek canli göstergesi insan bedeninin sevilene karsi dayanilmaz istegidir. Bunun icin ewet.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.