Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 15 yıl Hatırlarsanız AKP de bir aklı evvel “AK Parti’nin İlkleri ve enleri” şeklinde bir kitap bastırıp bir milyon adet halka dağıtmayı düşünmüşlerdi. Kitap basıldı mı? dağıtıldı mı? Bilmiyorum ama dağıtılsa haberimiz olurdu her halde. Ama iyiki gecikmiş bakın çok önemli bir “ilk” daha çıktı. Hatırlarsanız bu haber çıktığında bizde “AK Parti’nin İlkleri ve enleri” şeklinde bir makale yayınlamış ve özetle; -İlk kez bir Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın kendisine halini arz etmek isteyen bir çiftçiye “Artistlik yapma lan, ananı da al git” dediğini -İlk kez bir Tarım Bakanı’nın çiftçiye “Gözünüzü toprak doyursun” dediğini -İlk kes bir Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın “Ben adeta ülkemi pazarlamakla mükellefim” dediğini yazmıştık. Aslında haklarını inkar etmemek lazım bu alanda o kadar çok “ilk” lere imza attılarki bunları bir değil on kitap yazsak az olur. En son bir ilkleri var ki evlere şenlik. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatani görevini yaparken, terör örgütünün açtığı taciz ateşi sonucu şarampole yuvarlanan askeri araçta şehit düşen Piyade Onbaşı Halil Kömür’ün babası Ahmet Kömür cenaze töreninin yapıldığı gün "Vatan sağolsun, bir oğlum daha var onun da canı bu vatana feda olsun, Türklüğünden utanan Başbakan utansın" dediği için Türkiye Cumhuriyetinin bir türlü “Türküm” diyemeyen Başbakanı tarafından mahkemeye verildi. Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesi görülen davada tutuksuz yargılanan Ahmet Kömür’ün 11 ay 25 gün hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa Adalet Sistemi ile ilgili çok ciddi bir gelişmemi var. Bu aralar mahkemeler çok hızlı karar veriyorlar, Mesela Şemdinli davasında PKK ve bir cümle Türk Düşmanlarını sevindirecek kararın açıklanması sadece birkaç ay sürdü. Hem de kökü çok derinlerde, çok değişik bağlantılar çıkabilir iddialarına rağmen. Evet “AK Parti’nin İlkleri ve enleri” kitabının sevgili yazarları bu ilk’i de kitabın bir yerine sıkıştırırsınız sanıyorum. Bakalım seçmen sizin hakkınızda vicdan’ın da yazdığı kitapta ne yazacak. 09 Ocak 2010, 15:58 Bekir Öztürk
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 15 yıl "Vatan sağolsun, bir oğlum daha var onun da canı bu vatana feda olsun, Türklüğünden utanan Başbakan utansın" dediği için Türkiye Cumhuriyetinin bir türlü “Türküm” diyemeyen Başbakanı tarafından mahkemeye verildi. Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesi görülen davada tutuksuz yargılanan Ahmet Kömür’ün 11 ay 25 gün hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Bu doğru olamaz! Yahu insan acısına verir, böyle birşey nasıl yapılır, buna hak verenler olur mu bilinmez.
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 15 yıl Eğer olur ya kraldan çok kralcı bir işgüzar suç duyurusu yapmışsa, hemen avukatlarını arar, talimat verirsin, şikayetçi olmadığını, davanın düşmesini talep eder, o acılı babanın da elini öper özür dilersin... Utancından da yerin dibine geçersin... Normalde...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 15 yıl Eğer olur ya kraldan çok kralcı bir işgüzar suç duyurusu yapmışsa, hemen avukatlarını arar, talimat verirsin, şikayetçi olmadığını, davanın düşmesini talep eder, o acılı babanın da elini öper özür dilersin... Utancından da yerin dibine geçersin... Normalde... Çok meşgul, İsrail den dönenler, Kılıçdaroğlu, referandum, yüce divan; hak verirsin artık!
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 15 yıl Bunlarda geçer..geçerde DELER,de geçer..ve deldikleri yerler o delenlere kara delik olur delenleride içine çeker..
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 15 yıl Adamlar sehit filan taktiklari yok.Onlar simdi Arap kardesleriyle mutluluk serbeti ile sarhoslar.Sehitler Türk sehitleri,onlarla bir ilgisi olamaz ki?Ancak Türk olanlar üzülür. Yargi malum halihazirda yüksek yargi disinda zaten hükümetin avucuna girmis oradan besleniyor.Bu nedenle basbakana yan gözle bakana aman yok.Hemen cezasi hazir.Tipki diktalarda oldugu gibi... saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.