Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 15 yıl Kadınların en büyük tutkusu alışveriştir bilirsiniz...Markete girdik mi kendimizi kaybederiz...Tek tek bütün bölümleri gezer, ne bulursak atarız sepete, bunu yaparkende derdimizi kederimizi unuturuz... Ama benim dünden beri market alışverişlerim resmen kabusa dönüştü... Bu ürün acaba boykottamıydı değilmiydi diye, neye el attıysam bi saat düşündüm, ..Barkot numarası 729 ile başlayan ürünleri almayın diyorlar...İyi de o barkot numaraları küçücük, yakın gözlüklerimi de unutmuşmuyum aksi gibi... En sıkıntılı anlarımı da mısır gevreği ve çikolata raflarının önüne gelince yaşadım...Oğlum Ülker'in ürünlerini boykot ettiğimi bilir ve o ürünlere asla uzanmaz, yada uzandığı ürüne bu "ülker mi" diye sorar.Dün mısır gevreği almak istediğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı...Direk nestle'nin ürününe uzandı ve ben "hayırrrrrrr" dedim...Gitti bizim alışveriş keyfi...
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 15 yıl İsrail ile yapılacak U18 milli maçı iptal edildi. İsrail'e bu tokat yeter. Şimdi üzüntülerinden hüngür hüngür ağlıyor, "ama neden? Ama neden? Biz bunu hakedecek ne yaptık?" diye kahroluyorlardır. Zavallılara bir tokat da ürünlerini almayarak vurmayalım. Ben İsrail'den ithal mal arıyorum raflarda, yazık adamlara... O broşürdeki malları alıyorum değil mi, tamam...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.