Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 BEN SANA MECBURUM Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Birkaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun Belki Haziranda mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin.. ATTİLA İLHAN evet atilla ilhanın bu şiiriyle doğum gününü kutlamak istedim mor çiçeğim zeynoom.........yeni isminle yeni yaşın hayırlı olsun........ mutlu yıllar........... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Nice Mutlu yıllara Kleopatram.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 zeynoo nun adı mı değişti ? ? ? mutlu yıllar Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 oyyy meydun um canımın içi...güzel yüreklim,kıs nasıl duygulandım ya seni sewiom canım.teşekkür ederim angelim teşekkür ederim imaj değişikliği yaptım ascık Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 örtmenim doğum günün kutlu olsun! Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 . Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! ....... DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Sevgili Zeynoo... . Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 örtmenim doğum günün kutlu olsun! teşekkür ederim azizil . Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! ....... DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Sevgili Zeynoo... . sevgili objektivist(dipnot) güzel dileklerin için teşekkür ederim mutlu yillar gülsünüm kardeşim teşekkürler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 oyyy meydun um canımın içi...güzel yüreklim,kıs nasıl duygulandım ya seni sewiom canım.teşekkür ederim ne demek canımcım......her şeyin en iyisi en güzel senin olsun...yüreği güzel can dost şeker insan...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 bişi değil! ama benim doğum gününü bi unutun varya yaktım çıranızı kimleri kutladığımı not aldım bi kenara, özellikle onlar kutlamazsa beni, çekecekleri var benden Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 bişi değil! ama benim doğum gününü bi unutun varya yaktım çıranızı kimleri kutladığımı not aldım bi kenara, özellikle onlar kutlamazsa beni, çekecekleri var benden unutursam küs bana azizil,pasta bilem alcam sana,gerçeğinden hemde Nice Mutlu yıllara Kleopatram.. teşekkür ederim arman iyiki varsın.....iyiki varsınızz Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 canımın içi doğum günün kutlu olsun......herşey gönlünce olsun. ......................... Dudaklarımı kanatırcasına ısırıyorum günlerdir bir gök gürlese bari diyorum bir sağnak patlasa bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik, hiç gitmesem oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün AHMET TELLİ Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 güzel çiçeğimm,bidanemmm sağolasınn... herşey gönlümüzce olsunn Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 mutlu yıllar zeynoo.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 mutlu yıllar zeynoo.. teşekkür ederim sayman Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Zeynoo geçmiş doğum günün kutlu olsun... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Zeynoo geçmiş doğum günün kutlu olsun... teşekkür ederim gece yağmuru Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Mutlu yıllar zeynom herşey gönlünce olsun ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından olsun. sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun. sevgiler.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Mutlu yıllar zeynom herşey gönlünce olsun ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından olsun. sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun. sevgiler.. şevvalim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 'Her zaman sarhoş olmalı. Her şey bunda: Tek sorun bu. Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken Zaman'ın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Ve bazı bazı, bir sarayın basamakları, bir hendeğin yeşil otları üzerinde, odanızın donuk yalnızlığı içinde, sarhoşluğunuz azalmış ya da büsbütün geçmiş bir durumda uyanırsanız, sorun, yele, dalgaya, yıldıza, kuşa, saate sorun, her kaçan şeye, inleyen, yuvarlanan, şakıyan, konuşan her şeye sorun, "saat kaç" deyin; yel, dalga, yıldız, kuş, saat hemen verecektir karşılığını: "Sarhoş olma saatidir. Zamanın inim inim inletilen köleleri olmamak için sarhoş olun durmamacasına! şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz." BUDALARİE.. SARHOŞ OLUN ÖRTMENİM.... DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Zamanın inim inim inletilen köleleri olmamak için sarhoş olun durmamacasına! şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz." SARHOŞ OLUN ÖRTMENİM.... DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.... ne kadar anlamlı teşekkür ederim adrenalin, Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 zeynocum kusura bakma biraz geç oldu ama, doğum günün kutlu olsun canımcım bu gecikmeyi hastalığıma ver canım, yoksa biliyosun doğum günlerini hiç unutmam İYİ Kİ DOĞDUN, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 zeynocum kusura bakma biraz geç oldu ama, doğum günün kutlu olsun canımcım bu gecikmeyi hastalığıma ver canım, yoksa biliyosun doğum günlerini hiç unutmam İYİ Kİ DOĞDUN, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canim çok geçmiş olsun... yokuluğunu hissetim teşekkür ederim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 geş oldu ama..................iyi doğdun.....anne ve babana teşekkür etmelisiniz..... ...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.