Φ efendy Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 SON ZAMANLARDA İLGİ REKLAM SANKİ BU MAÇA HAZIRLANMIŞ? PELUŞ : GALATASARAY CEM : FENERBAHÇE; AMA SKOR 5-0 OLSAY DI OLSUN O MAÇTA OGÜN BENİM ELİME Bİ TABANCA VERSELERDİ BÜTÜN CİMBOMLARI VARYAAAAA O GÜN MAÇTA DİREK İŞ ÇIKIŞI GİTTİM.EVE UĞRAMADAN SİNİRLER TEPEDE VE AÇ. TAMAM. BENİM YANIMDAKİ CİMBOMLU(KUSARA BAKMAYIN) BURNUNDAKİ KILLARI ÇEKİP ÇEKİP.PARMAĞINDAN YERE ATIYORDU? ACIKMIŞ BİR MİDE OFFFFFFFFF SONRA AYNI KİŞİLİKSİZ: SİGARA YAKIP SÖNDÜRÜYOR YAKIP SÖNDÜRÜYOR YAAA DUMAN ALTI OLMUŞTUM.: DAYANAMADIM : YETER ARTIK İÇME ŞUNU DEDİM :AMA ADAM ETRAFA BAKTI VE DOĞU KONUŞMASIYLA: AMA HERKES İÇİY YA TAMAM HERKES İÇSİN AMA SEN İÇMEEEEEEEEEEEEEEEE TAMAM :HERŞEY RAĞMEN İİİİİ: ÇÜNKÜ KAVGA ÇIKARSAM BUNLAR MAÇA SÜLALE GELMİŞ İİİİİ TAMAM: ARKAMDAKİ İLK GOLLE SEVİNCİMDEN OLCAK : GOLATIĞINDA TAKIMININ ELİNİ KASTİ KASTİ EVET KASTİ BİR ŞEKİLDE BAŞIMA DEĞDİ. SONRAAA.: KUSURAAA BAKMAAAAA DEDİ YA TAMAMMMMMMMM DA NE OLUYOZ BUNLARA GERENKKK YOK ANLICAĞINIZ CİMBOMUN TÜM PİSLİĞİNE RAĞMEN ÇOK GÜZEL MAÇ OLDU: CİMBOMU MECİDEYKÖY OPETTE BIRAKTIK ORDAN MİNÜBÜSLE DEVAM EDİYORRRRRR İİİİİİİ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 sen kendini efendymi sanıyon? Alıntı
Φ efendy Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 evet güzelim öyleyim Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 belli daha konuşmayı bilmiyon! git öğren ondan sonra gel! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.