Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

PKK'lı terörsitler askeri lojmana roketatarlı saldırdı.


ilker01

Önerilen İletiler

Şırnak'ın İdil ilçesindeki ilçe jandarma komutanlığı lojmanlarına dün gece bir grup PKK'lı tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

 

Roketatar mermisinin askeri lojmana ulaşmadan yere düşüp patladığı saldırıda PKK'lılar lojmanları uzun namlulu silahlarla yaylım ateşine tuttu.

 

Lojmanlardaki nöbetçi askerlerin de karşılık vermesi üzerine başlayan çatışmadan sonra PKK'lılar kaçtı.Şırnak'ın İdil ilçesinde dün gece saat 23.30 sıralarında ilçeye sızan bir grup PKK'lı Kaymakam Adem Kaya'nın konutunun bitişiğinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askeri lojmanları hedef aldı.

 

PKK'lılar tarafından lojmanlara roketatar atıldıktan sonra uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Roketatar mermisi lojmanlara ulaşmadan yakınına düşerek patlarken, nöbetçi askerler anında karşılık verdi. Yaklaşık 15 dakika süren çatışma sırasında askeri lojmanlarda bulunan aileler büyük bir panik yaşadı.

 

Çatışmadan sonra PKK'lılar ilçeyi terk ederek ilçe yakınlarında bulunan Cehennem vadisine doğru kaçarken, ilçede başlatılan geniş çaplı operasyon kapsamında PKK'lıların gizlenebileceği evler tek tek arandı. Çatışmada ölen ve yaralananın olmadığı öğrenildi.

milliyet 10:09 | 15 Mayıs 2010

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evet,PKK'nin siyasi uzantisi BDP'nin provake ettigi yiginlar bugün yine sokaklardaydi yine Kürdistan'in gelecegi icin carpisan cocuklar ellerinde taslarla molotoflarla Kurtulus savasi veriyorlardi.Ayni saatlerde Alman ARD kanalinda Kürt cocuklarin Türk hapishanelerinde cürüdüklerini anlatiyordu.Ne rastlanti degil mi?PKK'nin siyasi sözcüleri bugün Türk devletini tehdit etmekle kalmamis ayni zamanda Türkiye'yi cehenneme cevirmeye yemin etmislerdir.Bunun adi acikca isyandir ve isyanin bastirilmasida haktir ama nasil olursa olsun.

 

Söyle diyordu bir tanesi:Bugün diz cöktürmeye calistiginiz bu halkin önünde birgün siz diz cökeceksiniz.Bu acik acik meydan okumadir,tahrik etmektir.Ve birkez daha görüyoruz ki olaylari baslatanlar bugünde oldugu gibi dünde yine PKK'lilardi.Onlarin mecliste olmasi PKK'li olmalarini engellemiyor.Sadece kravat taktilar asker elbisesi yerine.Teröristleri meclise sokanlar onlara yüce meclis catisi altinda tolerans taniyanlar "DEMOKRATIK ACILIM"cilardir.Yani Türkcesi "BÖLÜCÜLERDIR".O nedenle yargi hükümete baglanmaya calisiliyor o nedenle Atatürkcüler entrikalarla dümenlerle tutuklaniyor o nedenle CHP'ye komplo düzenleniyor.

 

Kendi düsen aglamazmis.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

dtp yine kaşıyor toplumu tahrik ediyor,kaç günden beri karakollar basılıyor mayınlar tuzaklanıyor,üniversitelerde olaylar çıkartılıyor gün geçtikçe tahrikler artırılıyor .

 

Karakolları basan teröristlere karşı düzenlenen operasyonların durdurulması için yine eğitimsiz halkı kalkan olarak kullanıyorlar..

 

bazı yerlerde oturma eylemleri düzenleyip pkk propagandasaı yaparak insanları tahrik ediyorlar..Bu kan emici terörist çanakçılarınında amacı bu zaten.

 

Bu çanakçılara tepki gösteren halk ise provakator oluyor faşist oluyor.

 

Bu tahriklere rağmen az bir insan kitlesinin tepkisine bile bunları mhp kışkırtıyor diyorlar.

 

Yahu arkadaşım bu işin mhp si chp si yok,bu tahriklere birilerinin dur demesi gerek bunu diyecek olanda hükümettir. Bir terör örgütüne bu kadarda taviz verilmezki!Yoksa muş'ta olan olayların aynısının olacağı açıktır ve kimse bunun önünede geçemez.

 

Merak ettiğim konu ise her gün bir karakol basan taeröristlere karşı yapılan operasyonların durdurulması için dtp nin canlı kalkan olarak düzenlediği organizasyona çaktırmadan bdp ve pkk ya çanak tuanlar ne diyecekler.

 

Yapılan bu tahrikler toplumsal tepkimi oluyor?insanım diyen vidan sahibi olan birsi pkk ya karşı yapılan operasyona dur diye bilirmi?

 

Ozan arifin sözlerini hatırladım, gerçekten birgün bu terörü halk bitirecek !

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.