Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Anladığımın cvbını verdim zaten bunun dışında daha ne anlama gerekiyorsa yardımcı olursan sevinirim Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Anladığımın cvbını verdim zaten bunun dışında daha ne anlama gerekiyorsa yardımcı olursan sevinirim iletişimde bir sorunumuz mevcut. sen cevaben bana yolladığın ilk mesjda "Ben kabahatli kim diye sormadım veya aramadım... "diye yazmıştın. ben de sana zaten senin böyle bir şey sormadığını bildiğimi ifade etmiş ve ben sana bu soruyu sormuştum. "suçlu kim diye. " senin bu soruyu okurlara sormadığını beyan etmek için. umarım açıklık getirdim. zaten pek önemli olmayan bir noktaya bu kadar takılmak da gereksiz. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Hayatım boyunca unutamıycağım bir gaf olayıda benden. Bir arkadaşımızın babası Almanyada vefat etti kadıncağız babasının cenazesi için İst'a gitti döndüğünde birkaç arkadaş baş sağlığına gittik bilirsiniz malum nasıl öldü? en son ne dedi?ben duyunca böyle oldu falan anlatılır oda anlatıyor ortam çok duygusal hepimizin gözleri dolu,dolu sonra dediki arkadaş "cenazeden birkaç gün sonra annem Almanyaya gidip evi felan bozdu eşyaları dağıttı artık gitmez annem yalnız başına Almanyaya"dedi Bizimle birlikte olan arkadaşlardan biri ağlamaklı bir şekilde güya teselli edecek bombayı patlattı Vah vah doğru derler öküz ölür çift bozulur Yok böyle bişey yaaa örnek vermeye bakarmısın gülemiyorum mideme kramplar giriyor sonra ordan çıktık "Ya dedim aklına başka bişey gelmedimi kadının babasını öküz ettin"ama biz bayılcağız gülmekten Zavallı"ben kötü bir niyetle demedim ki acaba bozuldumu"diye,diye kendini yedi bitirdi aylarca gülmüştük halada aklıma gelince gülerim. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Hayatım boyunca unutamıycağım bir gaf olayıda benden. Bir arkadaşımızın babası Almanyada vefat etti kadıncağız babasının cenazesi için İst'a gitti döndüğünde birkaç arkadaş baş sağlığına gittik bilirsiniz malum nasıl öldü? en son ne dedi?ben duyunca böyle oldu falan anlatılır oda anlatıyor ortam çok duygusal hepimizin gözleri dolu,dolu sonra dediki arkadaş "cenazeden birkaç gün sonra annem Almanyaya gidip evi felan bozdu eşyaları dağıttı artık gitmez annem yalnız başına Almanyaya"dedi Bizimle birlikte olan arkadaşlardan biri ağlamaklı bir şekilde güya teselli edecek bombayı patlattı Vah vah doğru derler öküz ölür çift bozulur Yok böyle bişey yaaa örnek vermeye bakarmısın gülemiyorum mideme kramplar giriyor sonra ordan çıktık "Ya dedim aklına başka bişey gelmedimi kadının babasını öküz ettin"ama biz bayılcağız gülmekten Zavallı"ben kötü bir niyetle demedim ki acaba bozuldumu"diye,diye kendini yedi bitirdi aylarca gülmüştük halada aklıma gelince gülerim. böyle teselliye can kurban..! ben olsam o anda kendimi frenliyemez ve kesin gülerdim.. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 internet kafe işlettiğim zamanlar kafeye gelen kızlardan birinden çok hoşlanıyordum kız çok ağır biriydi kafasını bile sağa sola çevirmezdi hiç bende bi çağırsada gitsem yanına yardım etsem diye bekliyorum ama mübarek herşeyide biliyor hiçbirşey sormuyordu birgün cam kenarındaki masaya oturdu ve ogün benden yardım istedi şu camı açabilirmiyim dedi o camda biraz sorunluydu zor açılıyordu dedim tabi ama sert asılmalısınız pencere biraz sıkışıktır baktım kız güçsüz elleriyle asılıyor asılıyor açamıyor pencereyi bir hava ile dedim durun ben açayım kız kenara çekildi tuttum pencerenin koluna asıldım açılmadı daha sert asıldım gene yok içimden başladım yalvarmaya açıl olum açıl rezil oluyoruz pencereyi olduğu gibi çerçevesiyle indireceğim ama gene açılmıyor kızda o sırada korktumu ne kafeyi yıkacağımdan tamam ya önemli değil okadar demezmi tabi ben oldum rezil kız ilk defa birşey istedi onada rezil oldum sonradan kız gidince baktım o lanet pencereye meğer anahtarı kırılmış kilitli kalmış yani gücümde kuvvetimde bişe yokmuş Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 birgün 5 arkadaş aydere çıkıyoruz 2 tane ağır abimiz var yaşça bizden büyük birtanede deli arkadaş muhabbet ediyoruz yayla evinde bizim deli abilerimizden birine diyorki abi şu ilerde bir su var şifalı su mideye birebir böyle sallıyor gece zifiri karanlık ve ormanlık bir alan gelmez diye düşünerek sallıyor abide diyor gidelim haydi çünkü mide hastası abi ama çok uzak diye geri almaya başlıyor abi olsun olum gider geliriz 2 dakka bunlar yola çıkıyorlar gidiyorlar deli önde bu arkada epey bi yol almışlar önlerine uçurum çıkmış abi sormuş eee su neredur deli demiş burdan aşağıda abi atlayacağız şimdi burdan uçurumda bayaa yüksek paramparça olursun atlasan abide demişki ozaman tamam sen atlada bende bakayım nasıl atlanıyor bende atlarım deli demiş tamam abi ama önce enerji alayım demiş yoldan bir örümcek bulmuş yemiş sonra bak şimdi abi nasıl uçuyorum diye açılmış geri geri abi dayanamamış dur ulan salak demiş bakmış bu adam harbi deli atlarmı atlar halbuki zor atlar : öyle geldiler yanımıza abi küplere binmiş diyorki habu adam harbi deli yav az daha atlatiidi bizi uçurumdan aşağa su içmeye Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 bana sakar diyene bak acemi ZAMPARA zampara bu cevabınıda yeni görüyorum güzelyaz alemsin yaa harbi güldürdün beni Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 birgün 5 arkadaş aydere çıkıyoruz 2 tane ağır abimiz var yaşça bizden büyük birtanede deli arkadaş muhabbet ediyoruz yayla evinde bizim deli abilerimizden birine diyorki abi şu ilerde bir su var şifalı su mideye birebir böyle sallıyor gece zifiri karanlık ve ormanlık bir alan gelmez diye düşünerek sallıyor abide diyor gidelim haydi çünkü mide hastası abi ama çok uzak diye geri almaya başlıyor abi olsun olum gider geliriz 2 dakka bunlar yola çıkıyorlar gidiyorlar deli önde bu arkada epey bi yol almışlar önlerine uçurum çıkmış abi sormuş eee su neredur deli demiş burdan aşağıda abi atlayacağız şimdi burdan uçurumda bayaa yüksek paramparça olursun atlasan abide demişki ozaman tamam sen atlada bende bakayım nasıl atlanıyor bende atlarım deli demiş tamam abi ama önce enerji alayım demiş yoldan bir örümcek bulmuş yemiş sonra bak şimdi abi nasıl uçuyorum diye açılmış geri geri abi dayanamamış dur ulan salak demiş bakmış bu adam harbi deli atlarmı atlar halbuki zor atlar : öyle geldiler yanımıza abi küplere binmiş diyorki habu adam harbi deli yav az daha atlatiidi bizi uçurumdan aşağa su içmeye sana o zaman bundan sonra gaf yürekli diyeyım hahaha Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 bu cevabınıda yeni görüyorum güzelyaz alemsin yaa harbi güldürdün beni seni gerçekten güldürebidiysem ne mutlu bana Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 16 yaşlarındayken yeni bir yarış bisikleti almıştım sahilde geziniyorum tek başıma biraz ustalığımda vardı baktım kuru kuru zevk vermiyor biraz heyecan katalım dedik tek elle sürmeye başladım biraz sonra oda sıktı ellerimi zor bırakıyordum ama bıraktım iki elimide baktım bayaa gidiyorum el tutmadan sonra gene doymadım dedim daha çok heyecan hem el tutmadan hemde ayakta bisiklet koltuğunu ayaklarımla sıkıştırarak ayağada kalktım baktım böylede gidiyorum ama pedal çeviremiyorum e bide o kaldı onuda edeyim bari dedim sıkıştırdığım koltuğu bıraktığım anda gümm çok felaket bir yuvarlanma kafam gözüm hep çizildi sahilde doluydu kızlar hep gülüyordu rezil oldum karizma marizma hep gitti Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Allah bilir düşmeseydin ne yapardın bide direksiyona oturayım bakalım gidebilecekmiyim filan da derdin sen dimi Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 düşmeseydim sırada koltuğa tek ayağımı basarak havada gitmeyi deneyecektim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 ilkokuda emrah diye bi arkadaşımın kafasını yarmıştım hemde karpuz yarar gibi . sonra bunu annemden nasıl saklayacağımı düşünürken dalgınlıkla anne ben emrahın kafasını yardım ama sana söylemeye korkuyorum demiştim tabi sonrası malum 2 gün sokağa çıkarmamıştı beni hainn Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 ilkokuda emrah diye bi arkadaşımın kafasını yarmıştım hemde karpuz yarar gibi . sonra bunu annemden nasıl saklayacağımı düşünürken dalgınlıkla anne ben emrahın kafasını yardım ama sana söylemeye korkuyorum demiştim tabi sonrası malum 2 gün sokağa çıkarmamıştı beni hainn alemsin.. ben de küçükken; annemin aldığı güzel bir fincan takımı vardı. benimde çok hoşoma giderdi bardak fincan gibi çukur şeylere uzaktan içine birşeyler atmaya çalışmak. günün birinde elime güzel bir misket geçti. düşündüm nereye atsam diye ama çukur olacak. sonunda o fincanlardan birine göz kestirdim. gittim aldım birini yaklaşık 3-4 metre uzağıma koyup başladım içine atmaya.. bir iki denemede hiç isabet ettiremedim. ama son denememde tahminettiğin gibi isabet etti ve fincan da bellice bir çaltama meydana geldi. annem bana kızacağı belliydi. yapıştırsam yapışmaz meret bir şey sonun da ortaya çıkacaktı. bir hafta için de eve bir misafir geldi ve annemler kahve yapya gitti. ben olan bitenin farkın dayım belliki akşama kıyamet kopacak. annem fincanın kırığını fark etti. ve o an sinirlendi ama misafir var diye bir rezillik çıkarmadı sadece gözümü kötü baktı. gelelim meseleye, akşam annem kırık fincanın olduğu yere doğru kulağımdan tutarak götürdü. oğlum bu ne ! ne yaptın nasıl yaptın çabuk anlat dedi. ben korkudan ölecem o an kendimi masum göstermek için "anne benim suçum yok " dedim. aldım elime sağlam bir fincanı koydum yere o gün kü gibi geçtim karşısına ve olanı anltmaya başladım aldım elime de bir misket ve fırlattım. ancak bu kez ilk denememde isabet etmişti yerdeki fincana ve o da kırılmıştı. artık olanları tahmin edebilirsiniz. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 düşmeseydim sırada koltuğa tek ayağımı basarak havada gitmeyi deneyecektim benim de bir bisiklet gafım var. lise son dayım. bisiklette bende akrobai yaparım iyiyim de. neyse ama liseli yıllarım da pek bisiklet kullanmadım. bir gün arkadaş bisikletiyle okula gelmişti. ben de bisikleti görünce arkdştan rica ettim bir tur atayım diye. o da verdi. asıl amacım kızlara bir show yapmaktı. neyse aldım birkaç bilindik hareket yaptım ama daha çok şey yapmalıydım. arkadaş ve kızlar kaldırımda bana bakıyorlardı. bende şöyle bir kaldırıma çıkma hareketi yapayım dedim ve hızlandım ön lastiği kaldırdım biraz ilerledim kaldırıma çıkacakken erken önü indirdin ve o an da ön teker kaldırımın ucuna çarptı. tabi bu çarpmayla bende cumburlop öne fılayarak kaldırıma yapıştım. sonuç= -100 karizma. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 düşmeseydim sırada koltuğa tek ayağımı basarak havada gitmeyi deneyecektim benim de bir bisiklet gafım var. lise son dayım. bisiklette bende akrobai yaparım iyiyim de. neyse ama liseli yıllarım da pek bisiklet kullanmadım. bir gün arkadaş bisikletiyle okula gelmişti. ben de bisikleti görünce arkdştan rica ettim bir tur atayım diye. o da verdi. asıl amacım kızlara bir show yapmaktı. neyse aldım birkaç bilindik hareket yaptım ama daha çok şey yapmalıydım. arkadaş ve kızlar kaldırımda bana bakıyorlardı. bende şöyle bir kaldırıma çıkma hareketi yapayım dedim ve hızlandım ön lastiği kaldırdım biraz ilerledim kaldırıma çıkacakken erken önü indirdin ve o an da ön teker kaldırımın ucuna çarptı. tabi bu çarpmayla bende cumburlop öne fılayarak kaldırıma yapıştım. sonuç= -100 karizma. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 mahallemizin yeşillik alanında evcilik oynuyorduk küçükken 2 kız biri bebek biri anne biz 5 erkekte evin köpeği öküzü aslanı v.s. herkes kendine ne yakıştırıyorsa koca hariç kızlardan biri canımı sıkıldı ne bana dediki yan mahallenin çocuklarını göstererek ordaki erkeklerden biri beni dövdü dedi miroğlu gibi kalktım iki ayak üstüne evin köpeğini oynuyordumda neyse dedim yürüyün uşaklar hepimiz gittik oraya çocukların yanına kıza dedim hangisi parmakla gösterdi şu tuttum çocuğu çaattt bir tokat (yumruk atmayı bilmiyoruz ozaman yumruk tabanca gibi görünüyordu bize) bidaha bizim mahalleden birine dokunursanız ağzınızı burnunuzu kırarım dedim kimseden çıt yok bizde hava binkırk geliyoruz sonra ordaki 8-10 tane çocuk başladı bize taş atmaya bizimkiler öteye kaçtı ben kaçmadım yerden bir taş aldım sadece tek atış içlerine doğru fırlattım taşı baktım bitane kızın gözüne kız yere yattı başladı ciyaklamaya öyle bağırıyorki bide oturdukları eve baktım her kattan bir kadın pencereye çıkıyor bağıran bağırana bizimkilerde aynen böyle diyordu eeeeeeeee eldurecek seni anasi kaç kaç bi kaçtım ordan eve kadar annem mutfaktaydı ben direk yatağın altına kimse görmedi beni birazdan baktım kızın gözünü bandajlamışlar annesi kolundan tutmuş dayanmış bizim kapıya bağırıp çağırıyor uşağun ne etti habuni coriimisun annem oğlum öyle şey yapmaz diyor ben tabi korkudan şaşkınlıktan diyorum allah kahretsin annem yanılıyor neyse bağrışmalar bitti kadın gitti şimdi anne korkusundan çıkamıyorum dışarı akşam oldu ben haala yatağın altındayım başladılar beni merak etmeye abime dedi annem git bul şunu nere gitti dedim bari çıkayım şimdi bide arattırdığım için yiyeceğiz bi dayak yatağın altından bir çıkışım var hani o miroğlu dersiniz süt dökmüş kedi halt etmiş yanımda annemde şöyle korkuttu beni o kızın gözü kör oldu alacaksın onu başladım ağlamaya ne günlerdi yaa o kızı arasıra görüyorumda felaketin kıyısından dönmüşüm diyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 İlahi taş yürekli senin bu anıların öldürüo beni Kız iyi ki kör olmamış Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 büyüklerimiz beni hep öyle ağlatırdı millet çocuklarını sünnetle korkuturdu bizimkiler beni evlenmekle ama evlendirelim şunu dediklerinde neden korkup ağlardım hatırlayamıyorum galiba taaa ozamanlardan biliyormuşum kadın kısmından korkmak gerektiğini Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 dostum taşyürek alemsin. çok ereken zamanda kadın milletini tanımışsın ve onlardan korulması gerektiğini farketmişsin. bravo doğrusu. bizde aval aval sünnetçiden doktyardan korktuk yıllarca. gerçek tehlikeyi farkedene kadar. kadın milleti pimi çekilmeye hazır bir bomba.. ama o pime dokunmayalım.. böyle iyi. zaten forumda kız ağırlıta gibi umarım fakeden fazla çıkmaz.. o zaman beni de senide valla kimse kurtaramaz.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 yok kardeş yok küçükkendi o kadın korkumuz şimdi hepsi korkar benden bitanesi bişe diyemez rahat konuş sen arkanda ben varım Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 teşekur taşyürek. valla ben kadın kısmından bir noktada korkarım. ama arkamda taş gbi bir duvar olduktan sonra korkacak bir şey yok.. Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 bir gün üni. öğrenciyken o sıralar evde kalıyorum tabiki her işi ben yapıyordum. sıra ütü yapmaya gelimişti ama acelem vardı çünkü ütüden sonra kız arkadaaşımla bir görüşme olacaktı. ve şık olmalıydım. neyse ben ütünün fişini taktım ütü tıkırdıya tıkırdıya ısınmaya başladı. ben ütü ye başlayacaktımki birden ısınma durdu. önce ayrın düşüktür diye biraz kurcaladım baktım tık yok. sonra biraz salladım sağını solunu tokatladım hala tık yok. artık çok sinirlenmiştim aldım elime ütüyü çartım yere. tabi ütü anında 3-5 parçaya ayrıldı. ama ütünün çalışmama sebebini anlamam pek uzun sürmedi olaydan sonra. bir farkettimki elektirikler kesilmiş tam o anda.. tamam mı anti-alternatif... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 arkadaşım bir kızı seviyor yaşımız 16-17 şehirden biraz uzak yerdeydi kızın evi dedi gel bi gidelim kızı göreyim hem gezmiş oluruz kıramadım gittik kızın evinin önünden geçtik yol kenarında 3 katlı bir ev 2. katın balkonu yolla aynı hizada evden az ileri gittik bir sokak lambasının altında durdu bizimkisi dedim olum ne yapıyorsun assolist gibi kaldık burda evden birileri görür ayıp olur yok yok dedi ben her akşam burdan işaretleşiyorum bişe olmaz ben tabi korkuyorum şimdi biri çıkıp bişe dese hertürlü haklı yani resmen evi gözetliyor bizimkisi öyle görünüyor yani kızlarda balkonda bunlar bi yarım saat işaretleştiler bakıştılar sonra haydi dedi gidelim içime doğduya ben o evin yanından geçmem hadi dağa doğru çıkalım biyerden ineriz elbet dedim yok yok kimse görmemiştir gel sen ben her akşam böyleyim dedim iyi da gidelim bakalım tam evin yanından geçiyoruz geldiğimiz yoldan 2. katın bütün ışıkları birden yandı bir anda balkona 4-5 tane kadın çıktı içlerinde gencide var neneside var konuşmalar aynen şöyleydi - bakarmısınız orda ne yapıyordunuz bizim evi neden gözetliyordunuz kimsiniz siz ben utandığımdan başka tarafa bakmaya başladım arkadaşım cevap verdi - şey biz evi gözetlemiyorduk arkadaşı bekliyorduk orda kadın -arkadaşınız kim - hakan - ben buralarda hakan diye birini tanımıyorum soyadı ne bunun kimlerden bizimki epey bi düşündükten sonra salladı bişey - şükür ben o sırada bi hönk ettim harbi tanıdık geldi hakan şükür kadın - birde benimle dalgamı geçiyorsunuz !!! - şey yenge galatasaraylı hakan şükür değil haa bu bizim hakan ne dalgası - kadın dedi defolun gidin burdan bak dua edin eşim evde değil yoksa vururdu sizi bizimki haala - yenge sen yanlış anladın ama neyse ufak ufak kırdık ordan yolda gülmekten ölüyorum dedim olum başka soyadı bulamadınmı diyorki yav düşündüm yazıcı diyecektim sıradan olacaktı balcı diyecektim sıradan olacaktı sonra dedim zaman geçiyor şüphelenecek ağzıma geldi şükür şimdi haalen daha hakan şükür deyip güleriz arada bir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.