Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

54348380.gif

Değerli arkadaşım Doğum günün kutlu olsun....Biricik evladın ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara...:)

5-15-09-the-piano-cake-2-r.jpg

Gönderi tarihi:

Değerli arkadaşım Doğum günün kutlu olsun....Biricik evladın ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara...smile.gif

Başlığın güzel olmuş cancağızım.. getlost.gif Yaşlanıyorum maşlanıyorum ama hala fıstık gibiyim maaşallah.. santa.gif HAdi bu günlük ve açtığın doğumgünü topicinin hatırına affedeyim seni, ama sıkı dur yarın öbürgün dönüş yapıyorum foruma..Biliyorsun bende tayfa çok, öncelik Düldül'de olmak üzere hepsini üstüne salacağım haberin olsun..w00t.gifbiggrin.gif

Tekrar teşekkür ederim arkadaşım..clover.gif

Gönderi tarihi:

Başlığın güzel olmuş cancağızım.. getlost.gif Yaşlanıyorum maşlanıyorum ama hala fıstık gibiyim maaşallah.. santa.gif HAdi bu günlük ve açtığın doğumgünü topicinin hatırına affedeyim seni, ama sıkı dur yarın öbürgün dönüş yapıyorum foruma..Biliyorsun bende tayfa çok, öncelik Düldül'de olmak üzere hepsini üstüne salacağım haberin olsun..w00t.gifbiggrin.gif

Biraz geç kaldım ben galiba huh.gifsad.gif ama olsun ne demişler geç olsunda güç olmasın biggrin.gif

Abicim doğum günün kutlu olsun, Ege ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice uzun seneler diliyorum sana hug.gif Bu arada demek foruma geri dönüş var huh.gif Düldül, ramazan davulcusu hepsi geri gelir şimdi w00t.gif bundan sonra daha sık görüşücez o zaman hug.gif

Gönderi tarihi:

Biraz geç kaldım ben galiba huh.gifsad.gif ama olsun ne demişler geç olsunda güç olmasın biggrin.gif

Abicim doğum günün kutlu olsun, Ege ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice uzun seneler diliyorum sana hug.gif Bu arada demek foruma geri dönüş var huh.gif Düldül, ramazan davulcusu hepsi geri gelir şimdi w00t.gif bundan sonra daha sık görüşücez o zaman hug.gif

Olsun be Mine'cim, bir daha ki 2 Mayıs'a kadar vakti var..:D Teşekkür ederim :clover:

Dönüyorum ve dönüyorlar tabiki Mine'cim..Siz de toplaşın da şöyle kudurtalım ortalığı..;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Başlığın güzel olmuş cancağızım.. getlost.gif Yaşlanıyorum maşlanıyorum ama hala fıstık gibiyim maaşallah.. santa.gif HAdi bu günlük ve açtığın doğumgünü topicinin hatırına affedeyim seni, ama sıkı dur yarın öbürgün dönüş yapıyorum foruma..Biliyorsun bende tayfa çok, öncelik Düldül'de olmak üzere hepsini üstüne salacağım haberin olsun..:w00t:biggrin.gif

Alayınız gelse farketmez... Böyle tehditlerle beni korkutacağını mı sandın...Hükümet gibi kadınım ben...:w00t:

Sen dön dön...:flowers:

Gönderi tarihi:

Alayınız gelse farketmez... Böyle tehditlerle beni korkutacağını mı sandın...Hükümet gibi kadınım ben...:w00t:

Sen dön dön...:flowers:

Dön derken.. :huh::kiss::w00t:

Düldül'ü bekliyorum.Peru'ya gittiydi bir kısrağın peşine, döndüğü gibi burdayız.. :whistling:

Gönderi tarihi:

Olsun be Mine'cim, bir daha ki 2 Mayıs'a kadar vakti var..biggrin.gif Teşekkür ederim clover.gif

Dönüyorum ve dönüyorlar tabiki Mine'cim..Siz de toplaşın da şöyle kudurtalım ortalığı..wink.gif

Toplaşalım tabii abicim ;) kankitom ve ben her zaman hasırıs saten :D sardunya ablam,tan abim,denis kısı, erbay, zeynepp, gelincik ablam, seden ablam ve diğerlerine de haber verem hemen o saman :lol: jönüm ahmetim saten burda :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Dön derken.. :huh::kiss::w00t:

Düldül'ü bekliyorum.Peru'ya gittiydi bir kısrağın peşine, döndüğü gibi burdayız.. :whistling:

:huh:

Köşeyi dönesin inşallahhhhhhh...nası ama...;):kiss::stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.