Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2010 15 yıl Değerli arkadaşım Doğum günün kutlu olsun....Biricik evladın ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara...
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2010 15 yıl Değerli arkadaşım Doğum günün kutlu olsun....Biricik evladın ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara... Başlığın güzel olmuş cancağızım.. Yaşlanıyorum maşlanıyorum ama hala fıstık gibiyim maaşallah.. HAdi bu günlük ve açtığın doğumgünü topicinin hatırına affedeyim seni, ama sıkı dur yarın öbürgün dönüş yapıyorum foruma..Biliyorsun bende tayfa çok, öncelik Düldül'de olmak üzere hepsini üstüne salacağım haberin olsun.. Tekrar teşekkür ederim arkadaşım..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 15 yıl Başlığın güzel olmuş cancağızım.. Yaşlanıyorum maşlanıyorum ama hala fıstık gibiyim maaşallah.. HAdi bu günlük ve açtığın doğumgünü topicinin hatırına affedeyim seni, ama sıkı dur yarın öbürgün dönüş yapıyorum foruma..Biliyorsun bende tayfa çok, öncelik Düldül'de olmak üzere hepsini üstüne salacağım haberin olsun.. Tekrar teşekkür ederim arkadaşım.. Biraz geç kaldım ben galiba ama olsun ne demişler geç olsunda güç olmasın Abicim doğum günün kutlu olsun, Ege ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice uzun seneler diliyorum sana Bu arada demek foruma geri dönüş var Düldül, ramazan davulcusu hepsi geri gelir şimdi bundan sonra daha sık görüşücez o zaman
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 15 yıl Biraz geç kaldım ben galiba ama olsun ne demişler geç olsunda güç olmasın Abicim doğum günün kutlu olsun, Ege ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice uzun seneler diliyorum sana Bu arada demek foruma geri dönüş var Düldül, ramazan davulcusu hepsi geri gelir şimdi bundan sonra daha sık görüşücez o zaman Olsun be Mine'cim, bir daha ki 2 Mayıs'a kadar vakti var.. Teşekkür ederim Dönüyorum ve dönüyorlar tabiki Mine'cim..Siz de toplaşın da şöyle kudurtalım ortalığı..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Başlığın güzel olmuş cancağızım.. Yaşlanıyorum maşlanıyorum ama hala fıstık gibiyim maaşallah.. HAdi bu günlük ve açtığın doğumgünü topicinin hatırına affedeyim seni, ama sıkı dur yarın öbürgün dönüş yapıyorum foruma..Biliyorsun bende tayfa çok, öncelik Düldül'de olmak üzere hepsini üstüne salacağım haberin olsun.. Tekrar teşekkür ederim arkadaşım.. Alayınız gelse farketmez... Böyle tehditlerle beni korkutacağını mı sandın...Hükümet gibi kadınım ben... Sen dön dön...
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 15 yıl Alayınız gelse farketmez... Böyle tehditlerle beni korkutacağını mı sandın...Hükümet gibi kadınım ben... Sen dön dön... Dön derken.. Düldül'ü bekliyorum.Peru'ya gittiydi bir kısrağın peşine, döndüğü gibi burdayız..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 15 yıl Olsun be Mine'cim, bir daha ki 2 Mayıs'a kadar vakti var.. Teşekkür ederim Dönüyorum ve dönüyorlar tabiki Mine'cim..Siz de toplaşın da şöyle kudurtalım ortalığı.. Toplaşalım tabii abicim kankitom ve ben her zaman hasırıs saten sardunya ablam,tan abim,denis kısı, erbay, zeynepp, gelincik ablam, seden ablam ve diğerlerine de haber verem hemen o saman jönüm ahmetim saten burda
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Dön derken.. Düldül'ü bekliyorum.Peru'ya gittiydi bir kısrağın peşine, döndüğü gibi burdayız.. Köşeyi dönesin inşallahhhhhhh...nası ama...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.