Φ eureka Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Aşağıdaki cümlede bir dilek sakladım; bulunması da söylenmesi de zor olmayan bu dilek nedir? "İnsanlar yaklaşımları ile güven edinerek canana erişirler; lügatın estetiğine rağmen." Kolay gelsin... Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 mesajı biraz geç gördüm galiba ama sana da... hayret adam yine ısıttı rakıyı lakin ısı??? geçen er cananına erdemine layığıyla erişsin... çok mu saçma oldu ne? Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 mesajı biraz geç gördüm galiba ama sana da... hayret adam yine ısıttı rakıyı lakin ısı??? geçen er cananına erdemine layığıyla erişsin... çok mu saçma oldu ne? Sen ,saçma da olsa, iyi dileklerde bulunursun da ben kabul etmez miyim hiç (Farzedelim ki Ömer Hayyam'ın-şarap olmasa da- bir rubaisinin iki dizesi) Medikal'den sonra (O günaydın demişti), seni de tebrik ederim ExcE (bak bu ikinci tebriğim bugün sana) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Aşağıdaki cümlede bir dilek sakladım; bulunması da söylenmesi de zor olmayan bu dilek nedir? "İnsanlar yaklaşımları ile güven edinerek canana erişirler; lügatın estetiğine rağmen." Kolay gelsin... sanırım bu bana da çok hoş ama sana da mesajına yazamadığım gibi ama cevap verdim şimdi geç oldu ama neyse teşekkür ederim ..............meğer en mutlu nameler umut nehrinde, orman lalelerinin durgun uykusunda mahpusmuş......... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Aşağıdaki cümlede bir dilek sakladım; bulunması da söylenmesi de zor olmayan bu dilek nedir? "İnsanlar yaklaşımları ile güven edinerek canana erişirler; lügatın estetiğine rağmen." Kolay gelsin... sevenler ayrılırken nasıl ağlarsa dönenlerde ağlar... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Aşağıdaki cümlede bir dilek sakladım; bulunması da söylenmesi de zor olmayan bu dilek nedir? "İnsanlar yaklaşımları ile güven edinerek canana erişirler; lügatın estetiğine rağmen." Kolay gelsin... İnsanların kullandıkları sözlerden veya iltifatlardan ziyade davranışları önemlidir diye yorumladım ilk gördüğümde... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 İnsanların kullandıkları sözlerden veya iltifatlardan ziyade davranışları önemlidir diye yorumladım ilk gördüğümde... İlk harflerine bakmayı denesen diyorum,başka da bişey demiyorum.. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 İlk harflerine bakmayı denesen diyorum,başka da bişey demiyorum.. Bunu sadece bana değil de herkese söylesen daha iyi olur ayrıca bence cümlenin baş harflerinden ziyade içeriği ve anlamı önemlidir.Ben sadece kendi düşüncelerimi dile getirdim. Saygılar... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 tamam da kardeşim onlar zaten cevabı vermiş görmüyormusun Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Bunu sadece bana değil de herkese söylesen daha iyi olur ayrıca bence cümlenin baş harflerinden ziyade içeriği ve anlamı önemlidir.Ben sadece kendi düşüncelerimi dile getirdim. Saygılar... Güzel ve anlamlı düşüncelerin için benden de sana saygılar... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Güzel ve anlamlı düşüncelerin için benden de sana saygılar... Teşekkür ederim.İnanıyorum (ve diliyorum) ki sen de estetik güzellikten daha çok anlam güzelliğine önem veriyorsundur . Büyüğüm de olsan küçüğüm de olsan saygı da sevgi de bizden olsun... Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 iyi geceleeeeeeeer!! cevap bu iyi geceler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.