Φ djscor Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 merhaba arkadaşlar shade wraht of angel veya delta ops: army special forces oynunu bitiren var mı? bana tam çözümlerini gönderen olabilir mi? yada başka önereceğiz bir yol var mı? birde birşey söyleyeyim: aklınızda olan çok iyi bilgisayar oynu var mı? ilginize şimdiden teeşkkürler EmRe djscor
Φ PARADİSE Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 oyun alacaksan agatha chiristhe yi al oyunun adı :agatha chiristhe and then there were none yada nibiru echo voyage runaway al hepsi süper oyunlar
Φ sagopakajmer Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 gta nın setupunu yükledim masa üstünde gta san andres çıktı en son gta_sa yı gta san andres a kopyaladım ama açılmadı ben fazla bilmiorum ... bi de oyunun açılması için hangi cd takcaz ltfen çare bulun
Φ PARADİSE Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 il könce bir klasör aç yeni sonra oyunu içine yükle sonra klasörü aç hoodlum a gir setup yap yüklensin oyna oyun cdsiz çalışıor
Önerilen İletiler