Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Bugün oturdum veeee günün yarısını tv izleyerek geçirdim (kendim için ne gibi bir avantajı olabilir bilemem ama hiç bir iş yapmadığıma sayarım ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Muhasebe yaptım eksideyim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 geç saate kadar mehmet abiyle detleştikk Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 sevgilime su anda mesgulum beni sonra ara dedim ve bu cokk onemli cunku hep o diyoduuu cok guzel olduu ohhhhhhhhhh iyi yaptim ama mesgul degildim o anda....... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Bayramlardaki gibi sabah erkenden kalktım..İçimde büyük ve buruk bir heyecan vardı..Yanına gitmek için can atıp sabırsızlanırken kalbim duracak sandım...13 gündür görmüyordum...Hatamı telafi edebilmişimdir umarım...SENİ ÇOK ÖZLEDİM VE ÇOK SEVİYORUM.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 sevgilime su anda mesgulum beni sonra ara dedim ve bu cokk onemli cunku hep o diyoduuu cok guzel olduu ohhhhhhhhhh iyi yaptim ama mesgul degildim o anda....... seni anlamak çok basit ama soru sorma bana... bugün kedim için spor yaptım... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 pierre lotı de doğayı seyrettım,yürüyüş yaptım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 seni anlamak çok basit ama soru sorma bana... bugün kedim için spor yaptım... sana GICIK oldugunu soyledim dimi tatlim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 2 gündür bişey yapmıyorum kendim için böyle giderse yapmayacağımda Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 sana GICIK oldugunu soyledim dimi tatlim söyledin tatlım... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 dün kendim için ne yaptım hiç bişey.......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 aman bi yazda kusur kalma..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 dun kendıme ınkar edıp ders calıstım sonra kopya yazıp kendı benlıgıme dondum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Aramıza tekrar hoşgeldin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 dun dusundum piskolojim bozuldu arkadas geldi aldi beni hersey daha iyi oldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.