Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Ben aslan, sen kedisin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 sen bir köşeye sıkıştır bakalım beni de ne oluyor pıh pıh Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Kendini kollaa.. Arkanı boş bırakma yanında birileri olsun.. Zira olmadıgı vakit ensendeyim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 zira arkamı kollamama gerenk yok, enseme binmen için bir vinç bulman gerekiyor canem.. sen bir gıremlin tarzı birşey olduğun için yetişemezsin Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Evet NATALİA şimdi gelelim sana bakalım neler yazacağız Hani hayatında olmazsa olmazlar vardır.... Su içmek, yemek yemek gibi!! Sende benim için bu forumun vazgeçilmezisin arkadaşım iyiki varsın iyiki burdasın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 İnşallah gine kaynatırız buraları ileride fıstığım Canım arkadaşım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 İnşallah gine kaynatırız buraları ileride fıstığım Canım arkadaşım İnşallah fıstıgım Gerçekten çok özledim o günleri Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 aysum hoşgeldın canım bıtanesın sen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 aysum hoşgeldın canım bıtanesın sen Hoşbulduk canım benim sen de bitanesin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Hanginiz 1 tane birinin 2.liği kabul etmesi lazım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 bak sana da ilerdeki günlerde böle bir çocuk versin Allah ve gözlerinin içine bak ve mutlu ol gerçi sen bu çocuğu 3 öğün yemek 5 öğün sopa ile büyütürsün ya neyse Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 NATALIA nasılım Durmak yok yola devam diyosun yani anladın sen onu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 bak sana da ilerdeki günlerde böle bir çocuk versin Allah ve gözlerinin içine bak ve mutlu ol gerçi sen bu çocuğu 3 öğün yemek 5 öğün sopa ile büyütürsün ya neyse Çocugu göremiyorum Tiz tekrar koy merak ettim Niye dövüyüm yahu canım o benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Şeker pembesi elemanım.. armağan ettiğin çiçeklerden ay pardon.. başarılı çalışmalarından sonra içimden sana bir armağan vermek geçti..Şu sevimli sincap artık senindir.. pek meraklı bir hali var..onu haber toplarken kullanabilirsin kanımca.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 kusencim esmerim öptm seni Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 nerelerdesin sen ???? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 işte geldim burdayımm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 hooooşşş geldiiinnn iyi ki geldin kahve içer misin çayda var istersen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sen yoktun ,ben sevgililer gününü kutlayım dedim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 nati kıss ösledim ben seni hem de çok Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Ben de hepicinisi ösledim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 kardes hosgeldın. buraya ne yazılacagını bılmıyorum.ıcımden gecen tek cumleyı soylemek ıstıyorum ıyı kı varsın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 seni özledim ve bu aralar çok dinlediğim bi şarkıyla geldim canım.... inanırdım duyduğum her söze , bir zamanlar saflık vardı şimdi yerim yok aldanmaya , bir hayat sıradanı kalbim bana bitmeyen bir tek şey söyle , söyle sonsuza inanayım bana nasıl seveceğimi anlat , aşk karlı yokuş yorulmayalım söz ver , durma öyle bana söz ver , bakışına kanmam artık , söz ver çok zor soru değil bu , hadi çöz ver , birlikte ölecek miyiz ? inanırdım duyduğum her söze , bir zamanlar saflık vardı şimdi yerim yok aldanmaya , bir hayat sıradanı kalbim hadi beni biraz heyecanlandır , yüzüm gülmüyor çoktandır ben kaybetmekten çok korkarım , tüm alışkanlıklar çocukluktandır geleceksin belki çok seveceksin zamanı gelince gideceksin bir keşkeye daha yer yok kalbimde birlikte ölecek miyiz ? söz ver , durma öyle bana söz ver , bakışına kanmam artık , söz ver çok zor soru değil bu , hadi çöz ver , birlikte ölecek miyiz ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.