Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Naty'm benim yaa.. Seni görünce içim ısınıyor,mutluluk doluyor.Ne bileyim işte ya,çok seviyorum seni.Anlatması zor..İyi ki tanımışım seni esmer şekerim,iyi ki varsın.. Hayat hep yüzüne gülsün.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Murti Ablacım tskler canımcım Naty'm benim yaa.. Seni görünce içim ısınıyor,mutluluk doluyor.Ne bileyim işte ya,çok seviyorum seni.Anlatması zor..İyi ki tanımışım seni esmer şekerim,iyi ki varsın.. Hayat hep yüzüne gülsün.. Nedendir bilmem aynı şeyler benim için de geçerli Çok seviorum seni karismatik, şeker bitane dedem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 esmer güzeli kusenime sarışın cici kızdan sevgiler Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sana yazdığım her bir satır başlangıçtır. Unutamam seni, Yüreğimdeki bu sıcaklık yakarken beni, Ancak merhaba diyebilirim sana. Merhaba arkadaşım, yeni doğacak günlere merhaba ... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sarışın kusenime kucak dolusu kokulu öpücük Sana yazdığım her bir satır başlangıçtır.Unutamam seni, Yüreğimdeki bu sıcaklık yakarken beni, Ancak merhaba diyebilirim sana. Merhaba arkadaşım, yeni doğacak günlere merhaba ... Merhaba canım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 adım adım kulaç kulaç ilerliyor nehir yoklayıp araştırarak tartıp dengeliyerek adım adım pençe pençe ilerliyor nehir birdenbire koçbaşı birdenbire ipek bir çarşaf ve balıklar kurbağalar yosunlar köprüler ve yoksul değirmenleri bozkırın birdenbire bir uğultu birdenbire bir kıyamet bindirip çekilerek çekilip toparlanarak varıyor cüceleşip devleşerek varıyor nehirlerce kahkalarla şarkılar söylemeliyim nehirler gibi uzun nehirler gibi kollu nehirler gibi hırçın ve yumuşak ve nehirler gibi dur durak bilmeyen şarkılar söylemeliyim gitmek nehirlerle yanyana gitmek nehirler gibi zor nehirler gibi çetin nehirler gibi umutlu gitmek nehirlerden de öteye oraya taaa oraya o büyük kurtuluşa yüreğim yaralı kuşum topla ve aç kanatlarını Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sardunyam tsk ederim ablacım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 tık tık tık natı ac kapıyı ben geldım ısıkları sodurerek evde yokuz numarası yapma vala cok durmucam bı kahvenı ıcıp gıdecem Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Nati nabersin bayadır göremedim seni bak forum sen olmayınca ne kadar sessiz biliyormusun sende bu aralar fazla takılmıyon galiba herkes bu aralar yoğun harıl harıl sınavlara hazırlanıyor kendine dikkat et fazla yorma kendini olur mu ? sevgiler ...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 İyilik Murti ne olsun uğraşıorus Ne sessizi ya ben yokum die davul zurna çalınıor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 selam natı persembe gununden sonra ımzana bunlardan bırını secıp ekleyebılırsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 İyilik Murti ne olsun uğraşıorus Ne sessizi ya ben yokum die davul zurna çalınıor kim miş onlar yahu davul zurna çalanlar çıksın otaya yok canım sana öle gelmiştir ! Onlar asker uğurlucaklar yaa ondan davul çalıyorlardır. sen takma kafana : k.i.b Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Canım arkadaşım bitanem seni seviyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Davulcularda geldi işte sizmiydiniz davul çalanlar hakketen doğruymuş nati sen yoksun bunlar davul çalıyorlar...... hadi kolay gelsin .......! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 :whistling: maksat muhalefet yapmak olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 pişşhhtt natı ben haftaya yokum ona gore Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Erbay, gıcık insan nolcak Aysumcum bende seni cok seviorum Jön kaçışın yok eninde sonunda imzayı koycaksın.. İster sınavın olsun ister mınavın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Böcüğüm nerelerdesin çekirgem korkutuyosun bizleri yoksam kocaya mı kaçtın... :lol: :lol: :lol: :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Ha ha haa ne komik Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 natı ben askere gıdıyom donuste soz koyacam resımlerı bu kadar bekledın bı 15 ay daha bekle Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 seversin sen canım kuzenim özledim bitanem öptüm çok çok çok... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 gece yarısı bir el dokunuyor soluğuma bir aşkın kan damlası karışıyor yağmura kitaplardan yüreğime dolan gelincikler güneşli papatyaları seyreyleyen turnalar bir yelkenli açılıyor alnımın çatısına. sizlerin gençliğini taşıdım kanımda ey güzel çocuklar sesime renk katanlar şimdi renklerle savruluyorum ardınızdan adlarınızı unutmadım/yüzünüz silinmiyor aklımdan. sevincim bir çığlık gibi savruluyor dünyaya kelebek kanatları/kuş sesleri dökülüyor gömleğime bir nehir akıyordu gecenin sessizliğine bütün güneşler kayıp gitmişti ellerimden her ölüm bir şiiri büyütüyordu dilimde. çok şey anlatıyordu gecenin yüzü yağmurlu bir kasım karanlığını geçerek korkuyu yenen bir aşkın seveniydim bir gül yaprağıydım rüzgârda. güzelliğiniz kazılıyor gençliğin mavi ufkuna yarama tuz basarak geçiyorum günleri bir ses yankılansa yüreğimi örseleyen bir fotoğraf dökülse yüzünde solgun çiçekler göğsümden havalanır martı sürüleri. şimdi karlar yağar yüzüne dünyanın isyasyonların uykusunu yitirmiş derinliğine şafakla yırtılan gecenin kanayan bir yerine. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 NATALİA hanım nasılsınız bakim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.