Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Murti Allah razı olsun.. Sizlerin de geçmiş bayramı mübarek olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Natycim;senin için şekerim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Lilac'cım tskler canım.. Çok güzel bi çiçek Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 canım kusenim beni adaya alan bi sen varmışsın canım benm gerisi unutmuş beni öpeyim hadi kokulu kokulu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 İşte canımcım bi de arkadaş die geçiniolar Unutur muyum ben seni hiç kıs Bende seni öptüm pembelim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Nergis “Neyi arıyorsan sen O'sun" der Mevlana... Zulmün peşindeysen zalimsin, aşkı arıyorsan aşık... Elinden tuttuğumuz her sevgili, bizi sürükleyip, kendi iç dünyamızın derinliklerinde bir keşif gezisine çıkarır. Her ilişki, benliğimizde bir kazıdır aslında, her sevda ruhumuzun bir başka yüzü... Her aşkta kendimizi ararız; o yüzden bulduklarımız, benzerlerimizdir. Resimlerini yanyana koyun sevdiklerinizin ve dikkatle bakın yüzlerine, onların suretlerinden kendi yüzünüz bakacaktır size... Aşk denilen kaleydoskobun buzlucamına gözünüzü dayadığınızda, binbir camın rengarenk ışıklar saçarak döndüğünü ve her seferinde bambaşka şekiller ördüğünü görürsünüz. Her camda, farklı bir renginiz vardır; her şekilde sizden bir parça... Aşklarınız hülasanızdır. Sevdiğiniz her adam, beğendiğiniz her kadın, farklı ruh hallerinizi ele verir; arada bir çevirdiniz mi kaleydoskobu, cam parçalar yer değiştirip yeni şekiller alır; hepsi siz... Sevgilinizin gözlerindeki dolunay, sizdeki ışığın yansımasıdır aslında; dilindeki sizin ilhamınız, tenindeki sizin ısınız... Yoksa hâlâ bir sevdiceğiniz, o henüz kendinizi bulamadığınızdandır... en güzel sevgi bence kendimizi sevmektir Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 hatırladığın için tşkler.........buda benden sana... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Tsk ederim Kusenim, Egzorsist ve Kleopatra Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Torunumsun,canımsın.Esmer fıstığım,Naty'msin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sen benim Mutisciğimsin ya Canımsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Sana da mucks canım benim Tsk ederim küçük prenses Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Nati baktımda sadece bayramlaşmışız . neyse şimdi hal hatır soralım nasılsın balakım ! forumun neşelisi kendine iyi bakk..! tüm güzellikler seninle olsun............. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Öyle mi olmuş aa İyilik nolsun Murti senden naber Tüm güzellikler seninle de olsun Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 İSMİ MÜHİM DEĞİL KENDİ ÖNEMLİ, SAÇI SİYAH İNCEDİR BELİ, ÖLÜRÜMDE TERKETMEM BEN BU ELİ, ZATEN OLMUŞUM O ESMERİN DELİSİ. ESMER VE KUMRALDIR KENDİSİ, ÖLDÜRÜYOR BENİ YÜRÜYÜŞÜ,GEZİŞİ, BİLİYORUM.........'DIR İSMİ, ZATEN OLMUŞUM O ESMERİN DELİSİ. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Tskler Uygun olmus biraz Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kal Biraz Daha Bu veda faslından belki cayarsın Gözümün içine dal biraz daha Yüreğim derin ağı duyarsın Aşktan nasibini al biraz daha... Gitme, gitme, kal biraz daha Gitme, gitme imanın varsa Allah'a Kurtuluş yok, aşkım alın yazındır. Ne söylersen söyle merhem nazırdır. Emrine amade gönlüm sazındır Mızrabın olayım çal biraz daha Gitme, gitme, kal biraz daha Gitme, gitme imanın varsa Allah'a Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Nati nasılsın bakalım ! Bu gün dünya kadınlar günü, günün kutlu olsun ....! umarım her zaman mutlu olursun ...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Ah Murticim tsk ederim canım arkadaşım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 esmer şekerim tatlı kusenim nasılsın bakıyım özledim seni ben kayıp sen de mi kayıp yoksa Dostun tadı başka, aşkın tadı başka ne aşksız dost isterim ne de dostsuz aşk dostlarımla paylaşamazsam kederimi yarime anlatamazsam dostlarımın güzelliğini neye yarar bu hayat ???? yumo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 İyiyim afet kusenim Sen nasılsın.. Bende ösledim seni görüşemiorus ki Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 buralardan bir delü geçtümü gören var mı ama bu deli başka deli tatlı deli Nati hayalet gibisin haaaaaaaaa kendine iyi bak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Nasıl oldu bilemiyorum…! Azap meleklerinin yaptığı kara bir büyü değildir de, diyemiyorum… bir gün apansız… zümrüt yeşili ipek tülbentlerle örtülü en mahrem hülya bahçelerinden simsiyah kefenlere sarıp lâv dolu kör bir hicran kuyusuna attın beni. Ne diyeyim…! Nasıl sitemler edeyim…! Mabudem sana bir avuç beyhude heves uğruna tutsak düşüp şıpsevdi ruhuna muamma gönül pazarlarında sattın beni. Daha menzile ulaşıp kâm almadan kara kaftanlar giyip kurduğun bal mumu sehpalardan özleminle yaralı acılar denizine ittin beni. Sevdalı ıslak dudaklarından hüzünlü bir veda öpücüğü bile kondurmadan yaşanmamış en güzel düşleri alıp şaşkın umutlarıma dokunmadan ıssız köşelerde yapayalnız, sırılsıklam hatıralarla baş başa bırakıp gittin beni. Gittin de; kızıl karanfilleri dalından koparılmış eflatun leylâklar yerine hezarenler sarmış virane bir bahçe aşk çıkmazında konacak dal arayan ateşler içinde yaralı bir serçe kırdın kolum kanadım parça parça artık iflâh olmam perme-perişan ettin beni. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.