Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Hönkler nerdesiniz be ? Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Sevgili Natalia, Bir Natalie Dessay hayranı olduğum için ve rumuzunuzdan çağrışım yaptığı için bu klibi ekledim.Umarım beğenmişsinizdir. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 nati ben seni özledim yaptığımız planları özledim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Sevgili Natalia, Bir Natalie Dessay hayranı olduğum için ve rumuzunuzdan çağrışım yaptığı için bu klibi ekledim.Umarım beğenmişsinizdir. Tsk ederim beğendim nati ben seni özledim yaptığımız planları özledim Ben de ösledim kıs, yaparıs yine Nerelerdesin şeker? Geldim tatlım burdayım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 sana hoş geldine geldim şeker Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Ooooo Nati millet psta börekle geliyor senin yanına ..! böle ziyarete ne var, sen ikram etmen lazım, gelen misafirlere pasta börek. neyse olsun sende çayları servis yaparsın artık.kendine iyi bakkk.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Ben misafirim herhalde bana ikram edicekler.. Çay bitmiş sen bize kahve yapsana Murti Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 olur kahveni nasıl alırdın ? yanlız yaptığım kahve kahveden başka herşeye benzer ben beceremem o işleri ...! senin yapman gerekir.senin eline daha iyi yakışır tamam mı? şekerli bi kahve yap bakem bana şimdi.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Ben daha hiç kahve yapmadım bilion mu sen Hadi sen yap benim kahvem şekerli olsun Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Ben daha hiç kahve yapmadım bilion mu sen Hadi sen yap benim kahvem şekerli olsun Beceriksiz, yetersiz, kabiliyetsiz, yeteneksiz insan ups biraz falza oldu sen böle giderse evde kalcan kör sülo'ya bilem vermicekler seni begenmez yani (kör sülo tamamiyle hayal ürünüdür) anı defterine ani giriş yaptım bi yazayım dedim uzun zamandır görüşemiyoruz hele oyundan sonra yarım bıraktın.. azcık darıldım öyle habersizce çıkınca, umarım iyisindir.. fazla gelemiyorum işlerden fırsat buldukça ancak... kış gelsede tatil yapsam bu arada Seni çok özledim kendine iyi bak görüşürüz karşılaşırsak Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Beceriksiz, yetersiz, kabiliyetsiz, yeteneksiz insan ups biraz falza oldu sen böle giderse evde kalcan kör sülo'ya bilem vermicekler seni begenmez yani (kör sülo tamamiyle hayal ürünüdür) anı defterine ani giriş yaptım bi yazayım dedim uzun zamandır görüşemiyoruz hele oyundan sonra yarım bıraktın.. azcık darıldım öyle habersizce çıkınca, umarım iyisindir.. fazla gelemiyorum işlerden fırsat buldukça ancak... kış gelsede tatil yapsam bu arada Seni çok özledim kendine iyi bak görüşürüz karşılaşırsak Demek öylee.. Defterimi tozlu raflardan çıkarayım dedim.. Anı tazeleyelim biraz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 önce makyajını tazele Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 kız cadı özlettin kendini.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 önce makyajını tazele Doğal güzellikten yanayım canım kız cadı özlettin kendini.. Sende özlettin cadı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 benim aklim gibi ara sira gelip gidiyosun hayirdir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.