Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 17 yıl Sevgili Natalia, Bir Natalie Dessay hayranı olduğum için ve rumuzunuzdan çağrışım yaptığı için bu klibi ekledim.Umarım beğenmişsinizdir.
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 17 yıl Sevgili Natalia, Bir Natalie Dessay hayranı olduğum için ve rumuzunuzdan çağrışım yaptığı için bu klibi ekledim.Umarım beğenmişsinizdir. Tsk ederim beğendim nati ben seni özledim yaptığımız planları özledim Ben de ösledim kıs, yaparıs yine Nerelerdesin şeker? Geldim tatlım burdayım
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Ooooo Nati millet psta börekle geliyor senin yanına ..! böle ziyarete ne var, sen ikram etmen lazım, gelen misafirlere pasta börek. neyse olsun sende çayları servis yaparsın artık.kendine iyi bakkk....
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Ben misafirim herhalde bana ikram edicekler.. Çay bitmiş sen bize kahve yapsana Murti
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl olur kahveni nasıl alırdın ? yanlız yaptığım kahve kahveden başka herşeye benzer ben beceremem o işleri ...! senin yapman gerekir.senin eline daha iyi yakışır tamam mı? şekerli bi kahve yap bakem bana şimdi....
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Ben daha hiç kahve yapmadım bilion mu sen Hadi sen yap benim kahvem şekerli olsun
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 17 yıl Ben daha hiç kahve yapmadım bilion mu sen Hadi sen yap benim kahvem şekerli olsun Beceriksiz, yetersiz, kabiliyetsiz, yeteneksiz insan ups biraz falza oldu sen böle giderse evde kalcan kör sülo'ya bilem vermicekler seni begenmez yani (kör sülo tamamiyle hayal ürünüdür) anı defterine ani giriş yaptım bi yazayım dedim uzun zamandır görüşemiyoruz hele oyundan sonra yarım bıraktın.. azcık darıldım öyle habersizce çıkınca, umarım iyisindir.. fazla gelemiyorum işlerden fırsat buldukça ancak... kış gelsede tatil yapsam bu arada Seni çok özledim kendine iyi bak görüşürüz karşılaşırsak
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 16 yıl Beceriksiz, yetersiz, kabiliyetsiz, yeteneksiz insan ups biraz falza oldu sen böle giderse evde kalcan kör sülo'ya bilem vermicekler seni begenmez yani (kör sülo tamamiyle hayal ürünüdür) anı defterine ani giriş yaptım bi yazayım dedim uzun zamandır görüşemiyoruz hele oyundan sonra yarım bıraktın.. azcık darıldım öyle habersizce çıkınca, umarım iyisindir.. fazla gelemiyorum işlerden fırsat buldukça ancak... kış gelsede tatil yapsam bu arada Seni çok özledim kendine iyi bak görüşürüz karşılaşırsak Demek öylee.. Defterimi tozlu raflardan çıkarayım dedim.. Anı tazeleyelim biraz
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 16 yıl önce makyajını tazele Doğal güzellikten yanayım canım kız cadı özlettin kendini.. Sende özlettin cadı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.