Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 anılar geçidimi burası şimdi Aynen öyle Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 ben yazıcam herkes okucak özelse eğer ne olucak Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Özelse özelden yaz herşeyi dökme ortalığa Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 İstendiğinde değil de gerektiğinde yanında olmak isterim herkesin.........,, Bu marifet değil bir değer göstergesidir.,, *NATALİA* verilen değeri sana veriyorsam onu kendin kadar sevmen ve düşünmen gerek.......,,, Karşılığını alıncada değerli olacaktır.....................,,, Bunları niyemi yazdım tanımadığım insanlara karşı oldukça inandırıcı oluyorum.... Dışarıdan böyle görünüyormuşum................,,, Yazdıklarını gözlem ve izlenimlerimden yola çıkarak.... gülmek senin hayatında zirve yapan en güzel anlarda ortaya çıkardığın son derece büyük bir keyif..... ------yanlız bunu başkalarının haline gülmek yapmazsan........ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yaptıgın edebiyat hoşuma gitti.. Gülmeyi seviorum.. Her şekilde, kime olursa olsun.. genelde başkalarına Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Yaptıgın edebiyat hoşuma gitti.. Gülmeyi seviorum.. Her şekilde, kime olursa olsun.. genelde başkalarına Bana karşı sarfettiğin bu cümle midemi havalandırıp yerine oturttuğu için teş.ederim.... Kim demiş edebiyat yapıyorum, Cicili bicili, süslü püslü,ağdalı güzel kızlarla çıkma sanatını icra ediyorum...,, Komik olan neki gülmeyi seviyorsun...kahverengi tokalı,alırım bak façanı ha..........,,, Sende az değilsin haaaaaaaaaaaaa.... Dimek....Tavuklara göre ufalıyorsun ekmekleri.................,,, Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Bana karşı sarfettiğin bu cümle midemi havalandırıp yerine oturttuğu için teş.ederim.... Çok güzel bir duygudur bilirim.. Arabayla dene bir de Cicili bicili, süslü püslü,ağdalı güzel kızlarla çıkma sanatını icra ediyorum...,, Komik olan neki gülmeyi seviyorsun... Sen, O, Şu Bu, Onlar.... Tavuklara göre ufalıyorsun ekmekleri.................,,, Yok ekmeklere göre tavuk ufalıorum Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Ellerin dert görmesin NATALİAaaaaaaaa.....,,bana tek tek yazdığın için, eline sağlık, ağzına sağlık, canına sağlık... kendi yazdıklarıma gülemem; ama senin yazdıklarını gülerek okudum. "acı acı gülmek" deyimi vardır yaaa, işte öyle acı acı güldüm." Yani anlıyacağın okurken bende tuhaf tebessümlere neden oluyorsun...... Seni her gördüğümde otuz iki dişimin arasına alıp keman çalmasi hali oluşuyor bende.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Tuhaf tebessümler.. Ne güzel işte şekilden şekle giriosun.. Monoton gülüşlerden sen de sıkılmış olmalısın.. Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Tuhaf tebessümler.. Ne güzel işte şekilden şekle giriosun.. Monoton gülüşlerden sen de sıkılmış olmalısın.. Monoton diyince aklıma getirdin......,, NATALİAaaaaaaa..... bi fantazi şekillendirsen şimdi o biçim olurdu.....? Benim bulunduğum yerde duvarlar ses geçirmez....İstediğin kadar gül ve kahkaha at..........,, İşte bu tuhaf olmasının yanı söylediğin gibi,çapkın tebessümüdür.. Kaş/göz oynaklığım bile diğerlerinden ayırır beni..........,,, Kaşım düşük,dudağım hafifce yukarı kıvrıkken,gözümde fettan bir parıltı,yanaklarım gergin, ve dudaklarımın şekli buzulmuşsa... Veeee hafif buruk olduğumda sana verdiğim tepkilerin başında ağır abi sırıtması etmek var sanırım içerimde... Sevgiler................,,,,, Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Kaşım düşük,dudağım hafifce yukarı kıvrıkken,gözümde fettan bir parıltı,yanaklarım gergin, ve dudaklarımın şekli buzulmuşsa... Komedi misin nesin ya sen Estapiti piti Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Komedi misin nesin ya sen Estapiti piti -Kalk pcnin başından kimlerle kıprıştırıyorsun....çabuk yemek ısıt bana hadi koş koş koş fırla... Estafırıldak.................,,, Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 İyiyimdir, hoşumdur, her muhabbete gelirim ancak bu tarz cümleler kurma bana... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 NATALİAaaaa rüyamda görsem içim fesat mı diye kendime kızardım belki..........,,, Bu ne bir yazı ne de bir uyarı apaçık bana ihanettir...........,,, Allah'ından .............sun.....,,,emi......,,,, Esta................,,, Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 sen bence canavarlığını kendine sakla nati senin benden fazla işine yarayacak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Benim canavarlığım içimdedir uyur.. Gerektiği yerde uyandırırım Ama mübarek sen her daim canavarsın sen mutantsın değil mi nati aa ben biliyodum zaten anlamıştım sendeki bu değişiklikleri aman kalsın seni o halde görmek istemem, hem ben varım bir tane yeter Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Mutant falan deilim ben.. Bence de tek canavar olarak kal sen nesin o vakit sen söle içinde uyanmasına izin vermediğin bir canavar varmış ben rahasız değilim canavar olmaktan sen söle bakalım şimdi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Aaaayyy yeter canavarsın işte sus Gerisi seni ilgilendirtttmes Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 ama ben seni düşünmüyorum ki ya değişim geçiripte insanları üzersen dimi ama o zaman bir canavarı bir diğeri paklamalı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Ben beni üzeni üzerim canım.. Uslu dur istersen Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 varya nati.. şuan korkudan tir titriyorum bence bana yapma bunu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Korkmassan tırs Hık deyicinin pık deyicisi hökela Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 nati beni yakalayamaz ki Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 ben anlamadım hangisi sensin peki ? gerçi fark etmiyor ikinciside ben olacağım için ama merak ettim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.