Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ay uzun zamandır kazanda fokurdamadıydık bizi burdan zor çıkartır artık bu Natalia, Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Öle her daim dediysek saatleri var Tabi sizin kemiklere iyi gelir.. Ayrıcanaa odun telaşeniz olmasın meydanda odun çok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 o halde sen seans saatlerini bi yazıver canım..maazallah kaçırmayalım.. odun konusundaki yorumun kanımı kazandan önce fokurdatıverdi şekerim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ben odun kesmeyi severim nerede benim nacarım saati boşver 24 saat full açık olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ahanda Sarmaşığım yine kıyım başlattı.. sen yine de bi iki odunu sağlam bırakıver bacım.. bakarsın lazım olur felan.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 tamam bidenem odunları kesmeden önce gösteririm sen şunları kes de yeter... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 naber ordamısın komşu Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Burdayıs nerelerdesin yahuu alla alla özletiyorsun kendini ....yaz bitti şu dondurma bir türlü bitmedi yahuu canım çekti bir dondurma ısmarlasana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 nerelerdesin yahuu alla alla özletiyorsun kendini ....yaz bitti şu dondurma bir türlü bitmedi yahuu canım çekti bir dondurma ısmarlasana Elimdekini ye.. Şimdi dondurmacı kapalı Buralardayıım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Elimdekini ye.. Şimdi dondurmacı kapalı Buralardayıım tamam elindeki güzelmiş ama kızların yediği dondurmadan baksana oda pembe..yok yemem ben onu vaz geçtim ben çikolatalı istiyorum Tatlı cadı Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 tamam elindeki güzelmiş ama kızların yediği dondurmadan baksana oda pembe..yok yemem ben onu vaz geçtim ben çikolatalı istiyorum Tatlı cadı Miden beğenmez sonra... Pembe dondurma yedim kadın midesi oldum diye Benim dondurma sıcak olsun mümkünse... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yok çikolatalı çilekli var işine gelirse.. Benim dondurma sıcak olsun mümkünse... Olur mu ben sana kaynatıp getircem.. Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yok çikolatalı çilekli var işine gelirse.. Olur mu ben sana kaynatıp getircem.. Ben kızartmasını seviyorsam hadi... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Sizde çok oldunuz ha.. Bu kıyağımı unutmayın yiyin ve susun.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yok çikolatalı çilekli var işine gelirse.. [/color tamam olsun çilekli olsun ..Tatlı cadı... napalım yaz bitiyo artık çileklisi kalmış herhalde.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 davetsiz misafirler var herhalde.. dondurma sadece bana misafirler başka zaman hadi Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 davetsiz misafirler var herhalde.. dondurma sadece bana misafirler başka zaman hadi Nerde kaldı Türk misafirperverliği? Rahmetli mi oldu o muhterem zat-ı şerif... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Nerde kaldı Türk misafirperverliği? Rahmetli mi oldu o muhterem zat-ı şerif... iyi gel hadi ..bir kase dondurmada pırıltılı geceye koy Tatlı Cadı Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 iyi gel hadi ..bir kase dondurmada pırıltılı geceye koy Tatlı Cadı Hemen 1 kase ha... Hayallerimiz vardı seninle Kaan... Kesmece karpuz işine girecektik... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Natticim vişnem Hayırlı Ramazanlar cnm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Uzun bir süre gelemiyeceğim.. Hakkınızı helal edin.. Sizleri seviorum.. Beni ösleyin anacım.. Bye.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.