Φ suheda Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Hey Co ben geldimKıss var ya sana kanım nası kaynıyo nası kaynıyo anlatamam bölee fokur fokur acaip bişi Tam tipimsin şaka bi yana çok sevdiğim bi arkadaşıma benzetiyorum seni..onun gibi çıldırıksın..şekersin..samimisin..sıcaksın.. Onu çok özledim..senle hasret gideriyorum Herşey gönlünce olsun küçümen..seviyorum seni kocaman bi de muck yapayım en tatlısından Ehööm.. Çok mersicik ederim ben sana.. Bu Co lafı seni iyi sardı ısırırım bak.. Küçümen Sevgi pıtırcıgım beniim, yuvarlar yuvarlar severim seni Benimde sana kanım fokurdadı Yahu kıskandım Ne tatlı şeylersiniz siz böyle kocaman öptüm ikinizide... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 ben bu coyu 2 saattir ko diye okuyorum şimdi düştüü jetoooon Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Yahu kıskandım Ne tatlı şeylersiniz siz böyle kocaman öptüm ikinizide... Dur bitanecikte ben öpiimm suheda ablam ben bu coyu 2 saattir ko diye okuyorum şimdi düştüü jetoooon Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Yahu kıskandım Ne tatlı şeylersiniz siz böyle kocaman öptüm ikinizide... Nie kıskanıosun canım benim.. ( Laf aramızda seni daha çok seviorum Lilac duymasın.. Muckss ) Sende tatlısın ben bu coyu 2 saattir ko diye okuyorum şimdi düştüü jetoooon Paraşütle gelior herhalde fıstık Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Nie kıskanıosun canım benim.. ( Laf aramızda seni daha çok seviorum Lilac duymasın.. Muckss ) Sende tatlısın Hiç bişi duyduğumu sanmıyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Eööm, şey.. Kem küüm Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Eööm, şey.. Kem küüm Biri GICIK olmuşşş galiba Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Biri GICIK olmamış, birine GICIK olunmuş.. Ayrıca GICIK olanlar GICIK olunana GICIK olmuş durumda Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Biri GICIK olmamış, birine GICIK olunmuş.. Ayrıca GICIK olanlar GICIK olunana GICIK olmuş durumda Sana yıldızlı 5 veriyorum(5*bak bu )böle güzel bi cümle kurduğun için Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 benim de kanımı fokurdattınız,yiyesim geldi valla Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Tskler Leylam.. Kaynayalım, fokurdaşalım, yiyişelim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Avatarı evrim geçirmiş fıstıkım benim Tsk ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Çok akıllı benim arkadaşım yaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Çok akıllı benim arkadaşım yaa Extra akıllı fıstıkım benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 anacım burda herkes fokurdaşıyo.. valla bak benim de fokurdayasım geldi.. du bi fokurdayım şööle.. ohh be rahatladım..iyi geldi fokurdamak.. şiir senin için Natalia.. Sahilde akşam üstleri olduğunda gök kuşaklarının altından geçmek isterim ufuklarda görünmek ne demektir bilirim zorluğunu sonbaharda çiçek açmanın /bir toz tanesi bahanesinde göz yaşın olmak istediğimi de/ nereden çıktı bu derin ve masum bakışlar şimdi keyfindeydim avare gezmelerin kalbimin taş sokaklarında yağmurların zamanı mıydı habersiz yakalandığım heyecanları taşımak kolay mı öyle kolay mı karşılıksız paralar gibi tedavüllerden kalkmış aşkları tek başına şehrin ıssız sokaklarında görünmeden harcamak / gözlerinin renginin hasret demek olduğunu öğrendiğim günden beri bütün bakışların gurbetindeydim biliyor musun bakma bana zaten görmüyorsun sapladığın hançeri/ sahilde akşam üstleri olduğunda gök kuşaklarının altından geçmek isterim kim bilir sahiden olur bir şeyleri değiştiririm gözlerin gözlerim olur baharda ölürüm Oğuzkan Bölükbaşı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Seni de kazanımıza alalım o zaman / gözlerinin renginin hasret demek olduğunuöğrendiğim günden beri bütün bakışların gurbetindeydim biliyor musun bakma bana zaten görmüyorsun sapladığın hançeri/ Tsk ediorum şiir için.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 resmi göremiyorum ama genişçe bi kazan olsa girek.. hepimizi alması bakımından yane.. hangi günler giriyonuz içine.. yoksa kazan aralıksızmı hizmet veriyo.. gireceğiniz zaman beni de çağırın o zaman Natalia..beraber fokurdaşalım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Her daim hizmetinizde kazanımız Fokurdaşalım, güzelleşelim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ay duydum burada bedava fokurdaşılıyormuş, güzelleşiliyormuş banada yer varmı kazanda... kemiklerim sızlıyorda iyi gelir dediler... kız natalia sayfayı okudumda ne çatlak şeysiniz siz ya hiç güleceğim yoktu bayılttınız beni... hoş muhabbetleriniz olsun şeker şeyler... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 fokurdaşalım güzelleşelim Nataliacıım.. hiç sorma Sardunyam..öyle şekerler ki..kanımı kaynattılar benimde..dooru dersin anacım..sıcak iyi gelir kemiklerimize..çözülürüz acık.. tamam o zaman..kazan seanslarında buluşalım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ah ah gençlik işte (frozen daha genç tabi) ay bu kazanın bişeyi eksik çözülmekte ne kelime anacım eririz yaww natalia kazanın dibine odun at yavrucum, seansa geldik... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 ateşi harla Natalia'cım.. hissim o ki..biz bu kazandan çıkmayız artıkın.. böyle fokur fokur fokurdaşmak varken dışarda ne işimiz olur..? biraz odun stoklasak diyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.