Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Vişne aromalı şekerime.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Yumoşum tsk ederim Haç takmış ama kıs o Sardunya ablacım teşekkürler Güsinciim ne şeker bi kart o öyle İyiyim Kaan sen nasılsın Vişne aromalı şekerime.. Canım yaa Tsk ederim.. Çok incesin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 İyiyim Kaan sen nasılsın bende iyiyim kanımca ...gankiii nerlerdesin yafff Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Başarılar tatlım sınavda :clover: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Başarılar tatlım sınavda :clover: Saol bitanem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 İnşallah sınavın iyi geçmiştir,ıstediğin gibi olmasa bıle önunde koca bı hayat var sakın üzüleyım deme.seni seviyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Hocasının bitanecik çekirgesi naptın sınavda bakiim sen... eğer yine kazanamazsan doooğru duşakabin montojlamaya öle evde oturup dedikodu yapmak yok... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 İnşallah sınavın iyi geçmiştir,ıstediğin gibi olmasa bıle önunde koca bı hayat var sakın üzüleyım deme.seni seviyorum Fena deildi işte Tsk ederim ben de seni seviorum Hocasının bitanecik çekirgesi naptın sınavda bakiim sen... eğer yine kazanamazsan doooğru duşakabin montojlamaya öle evde oturup dedikodu yapmak yok... Senin ağsında nie bakla ıslanmıo hı ? Sus bi sus Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Fena deildi işte Tsk ederim ben de seni seviorum Senin ağsında nie bakla ıslanmıo hı ? Sus bi sus -_- Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 slm Nati.. bu aralar herkeste bir telaş var kimi sınavlardan, kimi işlerden , kimiside hayattan dertli sonunda sınavlarda bitti biraz olsun rahatladınız artık kendine iyi bak ...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Fıstıkım; Hani sınav kritikleri yaw.. İnsan dedesini merakta bırakır mı.. Sen şimdi kalkıp memlekete gitmişsindir muhtemelen,artık dönene kadar bekle işin yoksa.Neyse,özliycem seni esmer şekerim.. Dönüşte üniversiteli olduğun haberini bekliyorum inşallah.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 hayat sınavından hep geç olur mu tatlı kusenim seni seviyom ben ya ayrıca özledim seni sevgiler esmer şeker öpüyorum çok çok biraz rahatla diye yolluyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 şekerım benım iyi tatıller,öpüyorummmm Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Nerdesin şeker özlendin.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Güzel haberlerle dön inşallah Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Umarım iyisindir İyiyim tskler slm Nati.. bu aralar herkeste bir telaş var kimi sınavlardan, kimi işlerden , kimiside hayattan dertli sonunda sınavlarda bitti biraz olsun rahatladınız artık kendine iyi bak ...... Rahatladık gibi bakalım Fıstıkım; Hani sınav kritikleri yaw.. İnsan dedesini merakta bırakır mı..Sen şimdi kalkıp memlekete gitmişsindir muhtemelen,artık dönene kadar bekle işin yoksa.Neyse,özliycem seni esmer şekerim.. Dönüşte üniversiteli olduğun haberini bekliyorum inşallah.. Napim dedecim seni göremedim ben.. Döndüm sorabilirsin artık Tercihler bitmeden bişey diyemiyciim şimdilik görünen güsel hayat sınavından hep geç olur mu tatlı kusenim seni seviyom ben ya ayrıca özledim seni sevgiler esmer şeker öpüyorum çok çok biraz rahatla diye yolluyorum Ben de seni seviorum ve ösledim Yumoşum.. İçim açıldı saol şekerım benım iyi tatıller,öpüyorummmm Tsk ettim tatlım İyi geçti sayılır.. Nerdesin şeker özlendin.... Çok güsel aynı senin gibi.. Tsk ederim, geldim Güzel haberlerle dön inşallah Döndüm döndüm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 nerdesin sen çirkin cadı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Burdayım geldim pisicik Sen de görünmüyordun uzun zamandır Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Kısım senin güzelliğinden cam bile bozuldu... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 fıstıkım, teşekkür etmeye geldim... güzel yanaklarından bi öpeyim ohh akşam akşam iyi geldi... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Kısım senin güzelliğinden cam bile bozuldu... Korkup kaçacagını bilsem hiç açmazdım Anında cevrimdışı oldun tüü sana fıstıkım, teşekkür etmeye geldim...güzel yanaklarından bi öpeyim ohh akşam akşam iyi geldi... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın gecelerden sonra Alır götürür beni kokun uzaklara en uzaklara Ağzın dudaklarımda ıslak bir güldür sabahları Tenin çekiyor beni tenin tutmuş saçlarımdan Afrikalı kölenim senin, esirinim, mecburunum Gözlerin değmese gözlerime kahrolurum Ölürüm çekersen ellerini avuçlarımdan Dönsün başım tutuşsun damarlarımda kanım Gel otur yanıbaşıma erişilmez kadınım Yum iri gözlerini, devir kirpiklerini Ser önüme bir hazine gibi güzelliklerini Sana en muhtaç olduğum şu anda gel Yaşamak olsan da gel, ölüm olsan da gel. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.