Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl pardon yanlış smıley yok ya buda değildiii ha buydu.öptümm senuuu
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl hep buraya kısss lar yazmış bir de ben yazayım bareeeee. selam herkeseeeeeeee.........
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl canım natymmmm naber kısss ösledim seni Ay tatlı kusenim bende seni ösledim hep buraya kısss lar yazmış bir de ben yazayım bareeeee. selam herkeseeeeeeee......... A.selam Burası ben geldim topici deil ama
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Ay tatlı kusenim bende seni ösledim A.selam Burası ben geldim topici deil ama
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Hem iç hem dış.. Saçımı ıslatmadan şampuan kullanmak tarzım diildir Tsk ederim Olabilitesi yüksek durumlar.. Bende de oldu
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Burdayım Olivia Sana da İyi Bayramlar ( Tatlışş 1 kim ) Tatlış 1: Yumoşşşş
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl anı defterini karalama defterine çevirdik , umarım kızmıyorsundur canımız sıkıldıkça karalıyoruz . Nasılsın görüşmeyeli ? Kendine iyi bakkk
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl Bildiğin gibi işte idare ediyoruz ? Umarım şimdi daha iyisindir ? herşeyi takma kafana bazı şeyleri takma desekte olmuyor biliyorum. ne yaparsın hayatta hep gülmek yok ! bazende hüzün ve acı var ,bunlarada göğüs germek gerekiyor. sen sevenlerinle berabersen sorun yok kendine iyi bak mutlu ol
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl Muck diim gidiyim dedim Şeker velet seni Bende diim barim mucksss
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl canım bak msn i açtım valla sırf senin için canımsın ya esmer güzelim benim
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Gelenlere kahvesi falan yok galiba Gelen misafire bakamayacaksan söyle ona göre 3'ü birarada getirelim yanımızda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.