Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 kaşağımı getirin bana... muhahahha Ayıp ayıp Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 gözlüğümü unutmuşum onu almaya geldım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Masanın üstünde duran 10 numara göslükler senin miydi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 göremıyorum nerdeler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 kahrolası çöpçüler aşkını mı süpürdüler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 evetttttt Boşver takma Yerlere düşmüş ki süpürmüşler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Boşver takma Yerlere düşmüş ki süpürmüşler bu ne laftı be,tam yerinde söledın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 bu ne laftı be,tam yerinde söledın Cuk ? ( kendime hiç yakıştıramadım lafa bak ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Allah'ım ya bu sedoş beni öldürcek bir gün... Natalia'cım aferin sana yerlere düşmüş ki süpürmüşler deel mi ya? Az önce çöp kamyonu geldi, bir çuval attılar içinde biri tepiniyordu, sedoş aşkın olmasın depinen? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 amanın kuzen kız sedoşa gönül ablalık mı yapıyonuz sardunyamla iyi iyi üzülmesin söleyin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yah Sardunyam amanın kuzen kız sedoşa gönül ablalık mı yapıyonuz sardunyamla iyi iyi üzülmesin söleyin Kıs yumoşum kelin ilacı olsa kendi başına sürer.. Ama elimisden geldiğince yapıos evet Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sabah sabah nerden aklıma geldiyse anı defterlerini karalıyayım dedim ortalık sakin ve sessiz sitede istediğim gibi gezip dolaşıyorum. nati anı defterin güzelmiş güle güle kullan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Sizin anlayacağınız sosyal hayatta tamamen soğuk bir kişinin anı defteri nasıl olur siz düşünün. Efet çok soğukkanlıyımdır oyyy oyy oyy aslında neler var yazmak istediğim yaa, neyse.... Yazsaydın bea Sen sevgiye layıksın. Dünyanın en güzelisin. Seni tanımadan evveli bilmiyorum ama.. En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun. Sevgiye her zaman güvenilir, sana asla..! Tsk ederim Güvenebilirsiniz bana Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 kuzen el öpmeye gel bize iyi bayramlar tatlımmmm Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Natalia :unsur: nirelerdesin kıssss İyi bayramlar tatlışşşşşş 2 Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 nataliacım iyi bayramlar diliyorum sanada canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gelirim kusencim Öpüorum, iyi bayramlar Burdayım Olivia Sana da İyi Bayramlar ( Tatlışş 1 kim ) Tsk ederim ablacım sana da iyi bayramlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.