Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Boşver takma Yerlere düşmüş ki süpürmüşler bu ne laftı be,tam yerinde söledın
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl bu ne laftı be,tam yerinde söledın Cuk ? ( kendime hiç yakıştıramadım lafa bak )
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Allah'ım ya bu sedoş beni öldürcek bir gün... Natalia'cım aferin sana yerlere düşmüş ki süpürmüşler deel mi ya? Az önce çöp kamyonu geldi, bir çuval attılar içinde biri tepiniyordu, sedoş aşkın olmasın depinen?
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl amanın kuzen kız sedoşa gönül ablalık mı yapıyonuz sardunyamla iyi iyi üzülmesin söleyin
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Yah Sardunyam amanın kuzen kız sedoşa gönül ablalık mı yapıyonuz sardunyamla iyi iyi üzülmesin söleyin Kıs yumoşum kelin ilacı olsa kendi başına sürer.. Ama elimisden geldiğince yapıos evet
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl sabah sabah nerden aklıma geldiyse anı defterlerini karalıyayım dedim ortalık sakin ve sessiz sitede istediğim gibi gezip dolaşıyorum. nati anı defterin güzelmiş güle güle kullan
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl Sizin anlayacağınız sosyal hayatta tamamen soğuk bir kişinin anı defteri nasıl olur siz düşünün. Efet çok soğukkanlıyımdır oyyy oyy oyy aslında neler var yazmak istediğim yaa, neyse.... Yazsaydın bea Sen sevgiye layıksın. Dünyanın en güzelisin. Seni tanımadan evveli bilmiyorum ama.. En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun. Sevgiye her zaman güvenilir, sana asla..! Tsk ederim Güvenebilirsiniz bana
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Natalia :unsur: nirelerdesin kıssss İyi bayramlar tatlışşşşşş 2
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Gelirim kusencim Öpüorum, iyi bayramlar Burdayım Olivia Sana da İyi Bayramlar ( Tatlışş 1 kim ) Tsk ederim ablacım sana da iyi bayramlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.