Φ arman Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Forumun iki şirin yaramazından biri Natalia... Nerde eğlenceli iletiler varsa o ordadır.. Kankası Gülsünle sınıfa koşuşturmalarına tek kelimeyle bayılmıştım.. Hayalgücüne ve samimiyetine , tatlılğına ve canayakınlığına diyecek söz bulamıyorum... İyi ki aramızdasın Natalia.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Cok teşekkür ederim Arman Eğlenmeye çalışıyorus.. Sizinle olmaktan mutluyus huzurluyus Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 canim arkadasim uzun zamandir taniyorum cok seviyorum onunla oldumu cok eyleniyorum he simarik diyorsun aslinda sensin ama neysem seni seviyorum dag cicegim gonul bagim hersey gonlunce olsun hep neseli ol sen hic uzulme birtanem cilekimmm Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 .........GİDEMEM................ Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir ( Bir şiirden bir sözden Bir melodiden bir filmden Geçirip güzelleştirmeden can dayanmıyor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor SEZEN AKSU.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 fazla tanımasamda yazmaya ihtiyaç duyduklarımdansın..... saygılı ,kibar , nerede nasıl davranacağını biliyorsun.... buda mükemel biri için ....... yeterlide artıyo ......sen daha iyisisin........ seni tanımaya başladıkça kanım kaynıyo haberin olsun şeker........... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Buzlu Rakı , Kusadalı Emix Tsk ederim daha da şeker olmak için bol bol şeker yiyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 forumun en azimli bayanlarından... bir bayana yakışan bütün özellikleri barındırıyor..her ne kadar güzel şiir yazamasa da onun azmi ve kalbinin güzelliği yetiyor zaten.gerçekten bu forumda olmasına sevindiğim kişilerden birisin...Kendine iyi bak... yazdum anı defterine kalemi koydum yerine sen gelince bu forum döner bayram yerine.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Erbay O senin kalbinin güselliği.. Şiir konusunda üstadımı ( seni ) örnek alıom Yakında olacak merak etme Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 o da bir içim su çok tatlı forumun neşeli elemanlarından gülsünle dalaşmalrını seviyorum resimler bölümüne koyduğu resimlere gülüyorummm kısacası seni seviyroum natalia her şey gönlünce olsuuunnnnnnnnnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Öğretmenim canım benim bende seni cok seviyorum Tatlı krizini tatlıya bağlayan tatlı... diye Şokkom lolipopum Teşekkürler.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Selam Natalia, Gülsün`e yazdigimi yazayim ben sana Yüzün hep gülsün, hersey gönlünce olsun.. bu arada minik (pc) ` lerini ihmal ediyorsun kapatmissin kapisini Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Ablam Yaramazlar biraz içerde dursunlar Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Nerede-sin Eylül güzeli..nerede ayrılıklar esti-savurdu köyü Tansık Yıldızı ışır yakında akşamlar erken düşer gönüle.. Leveler kuruldukta mendereslere Indra-nın hükmüne girer artık Aşk-ın alevi o kelebek ellerde... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 İnterlock Tsk ederim Eline sağlık Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sen buranın en tatlısısın ( tabi benden sonra ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Cıvıl cıvıl , neşeli , seviyeli , oyun oynamayı seven ve çok şeker Natalıa... Hayatındaki bütün mutluluklar yazıların kadar renkli olsun tatlım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 bi ara dans edip duruyodu, şimdide öle dadlı dadlı bakıyo...natalia hayat demek, bahar demek, çağlayan şelale demek ha bide şeker demek... hep böle cıvıl cıvıl kal, mutlu ol... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Ups Sayman tsk ederim ya Beni böyle tanıdığını bilmiodum Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 forumun çılgın kızı,neşesi... herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Tsk ederim serenade Senin de herşey gönlünce olsun hep mutlu ol Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Forumun cimcimelerinden:) Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 allahım allahımmm gözlerim şaşı olduu....yoruldum ..kayboldumm bu sayfalarda ...emme sonunda bulduuummmm ..sana bidaha sormadımmm ..artık saldıracaktın bana YETERRRRRR!!!! diye... amaaaaaa kıymetini biillll bakkk sana ulaşabilmek için neler yaptımm yaaaaa canım taticimmmmm... yani sana ne yazsammmmm ( benim 2...prensesimsinn desemmm bu seni ne kadar sevdiğimi anlatırmı acep? )... tatlı cadımmm ..cimcimemmm.... hep böle tatlı..hep böle neşeli.....hep sıcak kal... satırlarıma istemiyerek son verirkennn o cin gibi bakan gözlerinden tatlı yanaklarından ısırıyorum oke Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Mystic tsk ederim cimcime oldugumu ilk sen sölüosun Ya Işığım yerim ben seni ya Sorsaydın keşke saldırmazdım sende yorulmazdın Tsk ederim bidenem ben de seni cok seviorum tombikim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.