Φ HASANZC Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 TÜM DOSTLARA SELAMLAR.SİTEYE ÜYE OLALI Bİ KAÇ GÜN OLDU AMA SELAM VERMEK AKLIMA GELMEDİ GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ BİR ORTAM .ARANIZDA BULUNMAKTAN ÇOK MUTLUYUM.TÜM GÜZELLİKLERİN BİZLER İLE OLMASINI DİLİYORUM Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Hoşgeldiniz aramıza.... Saygılar Alıntı
Φ hangisi kullanılmıyo Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 hoşgeldin, bu dünyada ilk defa bir insan benim bulunduğum yere geldiği için mutlu olduğunu söyledi 38 sene sonra bu günleri de gösterdin ya bana, ben sana teşekkür etmeyeyim de kimlere edeyim :) Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Admin-- Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 Hoşgeldiniz Alıntı
Φ HASANZC Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 Hoşgeldiniz HOŞBULDUM DEĞERLİ HOCAM Alıntı
Φ HASANZC Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 hoşgeldin, bu dünyada ilk defa bir insan benim bulunduğum yere geldiği için mutlu olduğunu söyledi 38 sene sonra bu günleri de gösterdin ya bana, ben sana teşekkür etmeyeyim de kimlere edeyim :) SENİ MUTLU EDECEĞİMİ BİLSEYDİM MESAJIMI DAHA ÖNCE YAZARDIM DOSTUM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.