Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2005 itiraf ediyorum ; müdürü odasında resim hocasıyla bastıım itiraf ediyorum ; ona şantaj yaptım Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2005 Eger dogruysa, hic te iyi bir sey yapmadiniz. size ne insanlarin özel yasamindan. insanlar neyi nerede yapacaklarini idirak edecek düzeydedirler, sizin basmaniza da gerek yoktu:-) Bir gün sizin de basina gelektir:-) Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2005 niye yaa aldatmayıversin karısını..zaten gelmiş 70ine..o karısına terbiyesizlik yaptı bnde öcünü aldım iştee:)) ben aldatmam ki birlikte olduğum insanı..bu yüzden başıma böyle birşey gelemez:) ayrıca bnm naptığımı eleştirin demedim ki..itiraf yapıyoruz şunun şurasındaa:)) Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2005 itiraf ediyorum küçükken dedemin takma dişlerini tuvalete attım,üstüne sifonu çektim,lağım tıkandı,1.katta oturdukları için lağım evin içine taştı,suçu kuzenimin üstüne attım... saygılarımla... Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2005 hah işte şöyle ütüraflar istioruum:)) yok mu arttıraan?? Alıntı
Φ tutankhamon Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2005 bizede itiraf etmek düşer her halde bende iş yerine gitmemek için parayla 10 günlük rapor almıştım ama aramızda kalsıl oke Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2005 aa bende son bir ay okula gitmemek için yaptım aynısını) Alıntı
Φ Hafiye Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 niye yaa aldatmayıversin karısını..zaten gelmiş 70ine..o karısına terbiyesizlik yaptı bnde öcünü aldım iştee:)) ben aldatmam ki birlikte olduğum insanı..bu yüzden başıma böyle birşey gelemez:) ayrıca bnm naptığımı eleştirin demedim ki..itiraf yapıyoruz şunun şurasındaa:)) 5230[/snapback] Aldatamaz! Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 ewet.... offhh... Yaparidi yapamazidi.... ofhh ya. Güzel bir serzenis. Duyar gibiyim Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 canugur biz "biz İslam kavramında uzağız" dedikçe bazıları üstümüze üstümüze geLio.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 evet..haklisin. Ayni kisiler belki de.... Yöntem degistirp sanslarini deniyorlar. bizi biktirip, siteyi terk etmemiz icin cocukca iddialar öne sürüp, düzeyi düsürmey mi calisiyorlar ne Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 olabilir )) belki de dünkü gazinocu arkadaş buydu? çok mu imkansız ) belki bizim bilgisayarlara virüs gönderip, "işte allaha inanmassanız bilgisayarınıza virüs girer" mi dicekti ki Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 seni kafa dengi sevgili forum arkadasim seni, nasil da benzer seyler aklimizdan geciyor, inanamiyorum Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 :D ben de inanamıyorum )) kaLp kaLbe karşıymış Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Madem ki konu Itiraf ediyorum, Spotlight, ben de itiraf ediyorum iste ofhh; .... ... ......... Duyan duydu Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 ben de itiraf ediyim; canugur, ___ ______.... bunu da duyan duydu Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Artik bunca aci itiraftan sonra her halde uykularimiz kacar Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 uykum kaçmasa bile rüyama girer zaten şu anda rüyada gibiyim.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Rüyalarimiz bizlere aittir. Kimse bozamaz. Düsüncelerimiz de..... sevgiyle kal... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 yoksa bu dört yaprakli yoncada mi bunca itirafin SIRRI kimbilir,... Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 oLabiLir o dört yaprakLı yonca sana güven veriyor heraLde, itiraf için Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 yok mu başka:) bende itiraf ediyorum ; şu üyenin ip umarasını bulup,kendisini bulup boğazlamak istiyoruuum:) walla istiyoruuum... Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 ah ben de, ben de boğazLamak istiyorum deLinin günLüğü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.