Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum ; müdürü odasında resim hocasıyla bastıım :)

itiraf ediyorum ; ona şantaj yaptım :)

• Cevaplar 73
  • Görüntü 7,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Eger dogruysa, hic te iyi bir sey yapmadiniz.

size ne insanlarin özel yasamindan. insanlar neyi nerede yapacaklarini idirak edecek düzeydedirler, sizin basmaniza da gerek yoktu:-)

Bir gün sizin de basina gelektir:-)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

niye yaa aldatmayıversin karısını..zaten gelmiş 70ine..o karısına terbiyesizlik yaptı bnde öcünü aldım iştee:)) ben aldatmam ki birlikte olduğum insanı..bu yüzden başıma böyle birşey gelemez:) ayrıca bnm naptığımı eleştirin demedim ki..itiraf yapıyoruz şunun şurasındaa:))

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum

küçükken dedemin takma dişlerini tuvalete attım,üstüne sifonu çektim,lağım tıkandı,1.katta oturdukları için lağım evin içine taştı,suçu kuzenimin üstüne attım...

saygılarımla...

Gönderi tarihi:
:wub: bizede itiraf etmek düşer her halde bende iş yerine gitmemek için parayla 10 günlük rapor almıştım ama aramızda kalsıl oke :D
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
niye yaa aldatmayıversin karısını..zaten gelmiş 70ine..o karısına terbiyesizlik yaptı bnde öcünü aldım iştee:)) ben aldatmam ki birlikte olduğum insanı..bu yüzden başıma böyle birşey gelemez:) ayrıca bnm naptığımı eleştirin demedim ki..itiraf yapıyoruz şunun şurasındaa:))

5230[/snapback]

Aldatamaz!

Gönderi tarihi:

ewet.... offhh...

Yaparidi yapamazidi.... ofhh ya. Güzel bir serzenis.

Duyar gibiyim :(

Gönderi tarihi:

canugur :)

biz "biz İslam kavramında uzağız" dedikçe bazıları üstümüze üstümüze geLio..

Gönderi tarihi:

evet..haklisin.

Ayni kisiler belki de.... Yöntem degistirp sanslarini deniyorlar. bizi biktirip, siteyi terk etmemiz icin cocukca iddialar öne sürüp, düzeyi düsürmey mi calisiyorlar ne :D

Gönderi tarihi:

:D olabilir :)))

belki de dünkü gazinocu arkadaş buydu? çok mu imkansız :)) belki bizim bilgisayarlara virüs gönderip, "işte allaha inanmassanız bilgisayarınıza virüs girer" mi dicekti ki :)

Gönderi tarihi:

:D:D:D

seni kafa dengi sevgili forum arkadasim seni, nasil da benzer seyler aklimizdan geciyor, inanamiyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Madem ki konu Itiraf ediyorum, Spotlight,

ben de itiraf ediyorum iste ofhh; .... ... .........

Duyan duydu :clover:

Gönderi tarihi:
:D Artik bunca aci itiraftan sonra her halde uykularimiz kacar :clover:
Gönderi tarihi:

Rüyalarimiz bizlere aittir. Kimse bozamaz.

Düsüncelerimiz de.....

sevgiyle kal...

Gönderi tarihi:

:clover: yoksa bu dört yaprakli yoncada mi bunca itirafin SIRRI :clover:

kimbilir,... :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.