Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2005 20 yıl itiraf ediyorum ; müdürü odasında resim hocasıyla bastıım itiraf ediyorum ; ona şantaj yaptım
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2005 20 yıl Eger dogruysa, hic te iyi bir sey yapmadiniz. size ne insanlarin özel yasamindan. insanlar neyi nerede yapacaklarini idirak edecek düzeydedirler, sizin basmaniza da gerek yoktu:-) Bir gün sizin de basina gelektir:-)
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2005 20 yıl Yazar niye yaa aldatmayıversin karısını..zaten gelmiş 70ine..o karısına terbiyesizlik yaptı bnde öcünü aldım iştee:)) ben aldatmam ki birlikte olduğum insanı..bu yüzden başıma böyle birşey gelemez:) ayrıca bnm naptığımı eleştirin demedim ki..itiraf yapıyoruz şunun şurasındaa:))
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2005 20 yıl itiraf ediyorum küçükken dedemin takma dişlerini tuvalete attım,üstüne sifonu çektim,lağım tıkandı,1.katta oturdukları için lağım evin içine taştı,suçu kuzenimin üstüne attım... saygılarımla...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2005 20 yıl Yazar hah işte şöyle ütüraflar istioruum:)) yok mu arttıraan??
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2005 20 yıl bizede itiraf etmek düşer her halde bende iş yerine gitmemek için parayla 10 günlük rapor almıştım ama aramızda kalsıl oke
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2005 20 yıl Yazar aa bende son bir ay okula gitmemek için yaptım aynısını)
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl niye yaa aldatmayıversin karısını..zaten gelmiş 70ine..o karısına terbiyesizlik yaptı bnde öcünü aldım iştee:)) ben aldatmam ki birlikte olduğum insanı..bu yüzden başıma böyle birşey gelemez:) ayrıca bnm naptığımı eleştirin demedim ki..itiraf yapıyoruz şunun şurasındaa:)) 5230[/snapback] Aldatamaz!
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl ewet.... offhh... Yaparidi yapamazidi.... ofhh ya. Güzel bir serzenis. Duyar gibiyim
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl canugur biz "biz İslam kavramında uzağız" dedikçe bazıları üstümüze üstümüze geLio..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl evet..haklisin. Ayni kisiler belki de.... Yöntem degistirp sanslarini deniyorlar. bizi biktirip, siteyi terk etmemiz icin cocukca iddialar öne sürüp, düzeyi düsürmey mi calisiyorlar ne
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl olabilir )) belki de dünkü gazinocu arkadaş buydu? çok mu imkansız ) belki bizim bilgisayarlara virüs gönderip, "işte allaha inanmassanız bilgisayarınıza virüs girer" mi dicekti ki
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl seni kafa dengi sevgili forum arkadasim seni, nasil da benzer seyler aklimizdan geciyor, inanamiyorum
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl Madem ki konu Itiraf ediyorum, Spotlight, ben de itiraf ediyorum iste ofhh; .... ... ......... Duyan duydu
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl ben de itiraf ediyim; canugur, ___ ______.... bunu da duyan duydu
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl uykum kaçmasa bile rüyama girer zaten şu anda rüyada gibiyim..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl Rüyalarimiz bizlere aittir. Kimse bozamaz. Düsüncelerimiz de..... sevgiyle kal...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl yoksa bu dört yaprakli yoncada mi bunca itirafin SIRRI kimbilir,...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 20 yıl oLabiLir o dört yaprakLı yonca sana güven veriyor heraLde, itiraf için
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 20 yıl Yazar yok mu başka:) bende itiraf ediyorum ; şu üyenin ip umarasını bulup,kendisini bulup boğazlamak istiyoruuum:) walla istiyoruuum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.