Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2005 Balon'a binmek..Özellikle kapadokya'da!.. Karşıdan karşıya geçemeyen teyzeye yardım edip yüzündeki ifadeyi görmek.. Yağmurda yürümek ... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2005 bir cocuk okutmak (memleketin halinden yakinmaktansa, burdan baslaya biliriz bir seyleri düzeltmeye, dimi ama) Türkiye yi köse bucak dolasmak (napim baska ülkeleri yaws, ne ararsan Türkiye de zaten ala si var) Bir agac dikmek (TEMA, vatan , millet, ve cocuklar icin!) ömrünün sonunda, gerie dönüp baktiginda vijdanen rahat olmak(ama bu arada da hayatin tadini limon gibi SIKA SIKA yasamis olmanin dinginligi de olmali) yunuslarla yüzmek(coooook sevimli hayvanciklar yaaa) en az bir kere asik olmak Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 sürekli asik olmak yasa disi kuran kurslarini kapatmak, devlet organlarinca denetlemek okul sayisini artirmak tabi ki agac dikmek tanidigimiz insan sayisini cogaltmak Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 sürekli asik olmak yasa disi kuran kurslarini kapatmak, devlet organlarinca denetlemek okul sayisini artirmak tabi ki agac dikmek tanidigimiz insan sayisini cogaltmak 5377[/snapback] eeeeh pardon bisi sorcam sürekli asik olmanin förmülü varmi abicim sende??? hani, bizde bilelim dieyerekten sey ettirdiydim.... simyacilarin altin förmülünden,daha da degerli bi förmül su zamanda Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 Sürekli asik olmanin bir sirri olamasa gerek Eger böyle bir sey olsaydi, dünya bu kötü günleri yasamazdi saniyorum. Bir ask, kazaren uzun sürebilir . ee ne yapalim, bu da cok iyi. Ama bitecektir sonunda. üstelik tek tarafli. Biri de kacinilmaz olarak aci cekecek sonucta, ama o da pisecek Biten asklarda haksiz taraf pek olmaz, cünkü ask bitiyordur. para degil asksiz kalmamaliyiz demek istiyorum aslinda. Körelmemek icin yani... Begenilerimizi tahrik eden mutlaka birileri vardir cevremizde, yaratabiliriz de Sürekli asktan anladigim, sevgisiz kalmamak, ve birilerinin sevgisini de kirmadan ama. Bu, insan yaraticiligini, sevgisini, anlayisini, calismalarini son derece olumlu etkiler. Askin vahiyleri yoktur , hic bir dine benzemez , yalnizca pisirir insani . Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.